Doktorka mi je rekla na budem TIŠA, držali su me ŽEDNU bez vode! Majka troje dece obelodanila užasno iskustvo sa POROĐAJA (VIDEO)

Autor:

Svet

22.06.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka troje dece na TikToku ima gotovo 600.000 pratilaca i objavljuje mnoge stvari vezane za njen život. Ona je rešila da podeli priču koja joj se desila na porođaju.

Doktorka mi je rekla na budem TIŠA, držali su me ŽEDNU bez vode! Majka troje dece obelodanila užasno iskustvo sa POROĐAJA (VIDEO)

Foto: Printscreen/Društevene mreže

- Došla sam u bolnicu sat vremena pre porođaja i odmah sam tražila vodu jer sam bila vrlo žedna. Važno je ostati hidriran tokom trudova. Čekala sam 20 minuta, možda čak i 30 i nisam dobila vodu - ispričala je Jasmin Svicer na TikToku. Bilo je to, kaže, dok je rađala treću ćerku.

@yasmynswitzer Reply to @hannahcaric0 I think I’m done having kids but if I were to have more I’d love to try a home birth with a midwife and doula that I choose and trust. #ScreamItOut #birthstory #pregnant #laboranddelivery #labortrauma #naturalbirth ♬ original sound - Yasmyn Switzer

- Tamo su bile dve sestre i mislim da je jedna bila nova. Ova prva ju je učila kako može znati koliko sam otvorena dok sam ja bila u trudovima. Bilo mi je neprijatno zbog toga jer nisam znala šta se događa. Vodenjak mi je pukao, mislim, nekih deset minuta pre nego sam rodila - nastavila je pa se prisetila doktorke koja je tad ušla u porodilište.

- Gurala sam i nisam bila tako glasna. Osluškivala sam svoje telo i gurala kad je trebalo. Usred kontrakcije doktrka mi je rekla: "Treba da budeš tiha da čujem". To je baš bilo bezobrazno. Izgubila sam koncentraciju na guranje, ali me jedna od sestara vratila. Govorila je da duboko dišem i guram. Uglavnom bila sam ljuta zbog celog tog iskustva - rekla je.

Naravno, nije objasnila zašto joj je doktorka rekla da se stiša i šta je to želela da čuje.

Ipak, na TikToku ima gotovo 600.000 pratilaca koji su je utešili, a neki su joj čak predložili da se žali bolnici zbog tretmana koji je imala tokom porođaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading