KO KAŽE DA ĆE UKRAJINA POSTOJATI ZA DVE GODINE?! Zlokobne reči Medvedeva odjeknule poput bombe: Amerikancima nije stalo - to je za njih sitnica!

Autor:

Svet

15.06.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije i jedan od najbližih saradnika ruskog predsednika Vladimira Putina Dmitrij Medvedev oglasio se na Telegramu i uputio dramatičnu poruku Kijevu i njegovim Zapadnim saveznicima.

KO KAŽE DA ĆE UKRAJINA POSTOJATI ZA DVE GODINE?! Zlokobne reči Medvedeva odjeknule poput bombe: Amerikancima nije stalo - to je za njih sitnica!

Foto: Tanjug/AP

Dmitrij Medvedev Vladimir Putin

Medvedev, koji je na čelu Rusije bio od 2008. do 2021. godine u poslednje vreme napisao je nekolicinu postova na ruskog društvenoj mreži koji su sa velikom pažnjom praćeni na Zapadu.

Nakon posta o četiri jahača Apokalipse, o čemu je Republika već pisala, Medvedev je otišao i korak dalje zbog čega će vrlo verovatno u Zapadnim prestonicama dobiti status ratnog huškača većeg i od samog Putina lično.

- Video sam poruku da Ukrajina želi da dobije tečni naftni gas od svojih inostranih vlasnika uz plaćanje isporuke za 2 godine. U suprotnom, sledeće zime će se jednostavno zamrznuti. Samo pitanje. A ko je rekao da će za dve godine Ukrajina uopšte postojati na mapi sveta? Mada Amerikancima više nije stalo - toliko su uložili u projekat „anti-Rusija“ da je sve ostalo za njih sitnica... - napisao je Medvedev.

 

 

Podsetimo, Medvedev je u nekoliko navrata poslednjih nedelja objavljivao postove na Telegramu od kojih je svaki žešći od prethodnog.

Jedan od najupečatljivijih je post u kojem je bivši ruski predsednik otvoreno rekao da mrzi sve one koji bi naudili Rusiji.

Često me pitaju zašto su moje objave u Telegramu tako grube. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i čudaci. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učiniću sve da nestanu - naveo je nedavno Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading