KOME JE MEDVEDEV UPUTIO ZLOKOBNU PORUKU: Mrzim ih, učiniću sve da gadovi nestanu

Autor:

Svet

07.06.2022

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, koji svoje stavove neretko iznosi na Telegramu, oglasio se na ovaj aplikaciju zlokobnom porukom.

KOME JE MEDVEDEV UPUTIO ZLOKOBNU PORUKU: Mrzim ih, učiniću sve da gadovi nestanu

Foto: Tanjug/AP

- Često me pitaju zašto su moje objave u Telegramu tako grube. Odgovor je da ih mrzim. Oni su gadovi i izrodi. Oni žele smrt za nas, Rusiju. I dok sam živ, učiniću sve da nestanu - naveo je Medvedev.

 

 

Nakon ove poruke, međutim, ostala je nedoumica kome se Medvedev zapravo obraća.

Kako je Republika već pisala, bivši ruski premijer i ranije je imao običaj da se brutalnim rečima oglašava na Telegramu.

Tako je nedavno rekao da Rusija neće dozvoliti izbijanje Trećeg svetskog rata ali će u slučaju napada snažno odgovoriti.

Isto tako je poručio da će Rusija, ako Finska i Švedska uđu u NATO, ojačati svoje vojne resurse, uključujući nuklearne, u Baltičkom moru i u blizini Skandinavije.

Kada je reč o nuklearnom oružju, Medvedev je rekao da postoji nekoliko slučajeva u kojima Rusija ima pravo da ga upotrebi ali je tada naglasio da su pregovori najbolji i najispravniji način rešavanja problema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading