ŽRTVE SVEDOČILE PROTIV TRANSRODNOG MUŠKARCA: Namamio ih u krevet, a njihove izjave će vas šokirati!

Autor:

Svet

26.05.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transrodni muškarac koji je rođen kao žena i 'imao s*ks sa tri žene koristeći specijalno napravljeni p*nis u mraku nakon što ih je upoznao na Plenti of Fish' osuđen je za napad.

ŽRTVE SVEDOČILE PROTIV TRANSRODNOG MUŠKARCA: Namamio ih u krevet, a njihove izjave će vas šokirati!

Foto: Shutterstock

Tardžit Sing, 32, koji je rođen kao biološka žena po imenu Hana Volters, napao je žrtve između juna 2010. i marta 2016.

Sing bi se oblačio i imao s*ks sa ženama sa falusom na remenima kada bi se svetla ugasila.

Kada su žrtve počele da postavljaju pitanja, Sing je postao uvredljiv i manipulativan, govoreći jednoj ženi da je „veza više od s*ksa“ i da bi trebalo da nauči više da priča o svojim osećanjima.

Nakon suđenja u Snaresbrook Crovn Court-u, Sing je osuđen na osnovu tri tačke za napad penetracijom, šest tačaka za napad koji je prouzrokovao stvarne telesne povrede i jednu za pretnju ubistvom.

Istraumirane žrtve

- Izgledao je kao momak, ponašao se kao momak - rekla je jedna od žrtava.

Da optuženi nije muškarac, žrtva je saznala tek nakon nekoliko meseci veze kada je pronašla njegov p*nis sa strap-on protezom. Ona je policajcima rekla da se oseća "toliko glupo" da je nasela na takve laži.

Republika

Foto: Shutterstock

Nasilje/Ilustracija

Sing je drugoj žrtvi rekao da je rođen kao dečak, da je promenio pol da bi postao žena i da sada želi ponovo da bude muškarac.

Treća žrtva upoznala je Singa nakon što je 2014. primila poruku sa veb stranice za upoznavanje Plenti of Fish.

Sing joj je rekao da će promeniti pol da bi postao žena.

Tvrdi da su žrtve sve znale

Uhvaćen je nakon što je ova veza postala nasilna i žrtva ga je prijavila policiji.

Tokom suđenja, tužilaštvo je bilo u mogućnosti da iznese dokaze sa mobilnog telefona koji pokazuju istoriju sajtova koje je Sing posetio, uključujući FreeToMProsthetics.com - kompaniju koja proizvodi ultrarealistične protetske p*nise.

Melisa Garner, iz CPS-a, rekla je:

- Ove žrtve su prevarene, izdane i lagane na najuznemirujući i najtraumatičniji način. Jedna od žrtava imala je samo 16 godina kada je upoznala optuženog. Tardžit Sing, koji je rođen kao Hana Volters, predstavljao se kao muškarac, nosio je mušku odeću i koristio muško ime. Prevario je tri nevine žene da poveruju da je muškarac, a kada su ga ispitale, nasilno ih je napao i zastrašio ih da nastave vezu. Sing nikada nije priznao svoje zločine i nastavlja da tvrdi da su ove žrtve bile svesne njegovog pola. Žrtve u ovom slučaju pokazale su ogromnu hrabrost doalzeći na sud i svedočeći protiv njega - rekla je Melisa Garner iz CPS-a. 

Sing iz Enfilda će se vratiti na odsluženje kazne 27. jula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading