TUGA! SUDBINA IM NIJE DOPUSTILA DA STIGNU NA KONAČNO ODREDIŠTE: Poginuo poznati influenser zajedno sa njegovim štenetom zlatnog retrivera (FOTO)

Autor:

Svet

26.05.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džesi Kozečen (29) poginuo je na autoputu 199 nedaleko od Salema, u Oregonu, u ponedeljak oko 10:30 po lokalnom vremenu

TUGA! SUDBINA IM NIJE DOPUSTILA DA STIGNU NA KONAČNO ODREDIŠTE: Poginuo poznati influenser zajedno sa njegovim štenetom zlatnog retrivera (FOTO)

Foto: printscreen

Brazilski influenser i njegov zlatni retriver poginuli su u saobraćajnoj nesreći samo nekoliko dana pre nego što su završili vožnju od Brazila do Aljaske.

Džesi Kozečen (29) poginuo je na autoputu 199 nedaleko od Salema, u Oregonu, u ponedeljak oko 10:30 po lokalnom vremenu.

Kozečen je, vozeći Folksvagen bubu, pokušao da prođe pored kolone automobila koji su usporili zbog skretanja ispred njega, ali je umesto toga skrenuo u nailazeći saobraćaj i udario u drugi automobil, prema KOBI 5.

On je proglašen mrtvim na mestu događaja. Njegovo štene Šurastej je takođe preminulo, potvrdila je državna policija Oregona za KDRV.

Vozač u drugom vozilu, Ajlin Hus, zadobila je povrede i prevezena je kolima Hitne pomoći u obližnju bolnicu, navodi Mail Tribune.

Dvogodišnjak u tom automobilu-Ford Escape- nije povređen, dodaje agencija, uz napomenu da je autoput bio zatvoren više od dva sata nakon incidenta, preneli su mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading