RAZLIKA "SAMO" 57 GODINA! Tinejdžer zaprosio svoju srodnu dušu i baš ga briga za komentare: Hemija u krevetu je odlična! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.05.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika razlika u godinama između partnera više nije tabu

RAZLIKA "SAMO" 57 GODINA! Tinejdžer zaprosio svoju srodnu dušu i baš ga briga za komentare: Hemija u krevetu je odlična! (VIDEO)

Foto: Tik Tok/printscreen

Kažu da prava ljubav ne poznaje godine – a jedan par iz Italije je dokaz za to – sa razlikom u godinama od 57 godina, 76-godišnju ženu nedavno je zaprosio njen 19-godišnji dečko Đuzepe D’Ana.

Par je postao popularan na TikToku gde je na snimku, koji je na društvenim mrežama pregledan preko 16 miliona puta, mladić kleknuo na desno koleno i strastveno poljubio staricu, dok je su iznad njih lebdeli baloni u obliku srca.

La nostra promessa (‘naše obećanje’) – pročitajte naslov pored videa. Zatim su prikazane neke ljupke fotografije njih dvoje, na kojima Đuzepe nosi zlatni lančić, a buduća mlada drži ružu. Đuzepe je takođe podelio sliku i zapanjujući prsten.

Ovo je samo početak dugačke serije - rekao je on uprkos kritikama.

Iako su njih dvoje možda zaljubljeni, ostali ne razumeju baš njihovu vezu, a mnogi spekulišu o pravim razlozima zbog kojih bi Đuzepe mogao da vida ovu ženu.

Dok su jedni mislili da juri njeno nasleđe, drugi su bili uvereni da želi “Soni PlaiStation 5”. Nakon što su saznali za njihove godine, Đuzepeovu verenicu su u nekoliko navrata nazivali i njegovom prabakom.

Međutim, čini se da je duboko zaljubljen u svoju devojku jer im je uzvratio.

Moja ljubav je lepa - rekao je.

Mislim da ste malo ozbiljno shvatili kada ste rekli da volite starije devojke - prokomentarisala je jedna osoba, dok je druga bila u neverici i jednostavno je rekla da nema šanse da je ovo stvarno. Ali nije sve tako negativno jer su uspeli da pridobiju neke navijače kao i njihovu podršku.

Ne slušaj one sa mržnjom kada te neko čini srećnim i kada voliš onoga za koga misliš da je pravi za tebe – podržao ga je jedan. Nije prvi put da je par sa razlikom u godinama postao popularan na društvenim mrežama. Uprkos ružnim komentarima koji ženu nazivaju svojom bakom, par kaže da je seksualna hemija odlična.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Mara

26.05.2022 10:51

Daleko bilo