SEČA SRBA U PARIZU: Medvedev PREŽIVEO Đerea, ali čeka ga novo ISKUŠENJE na Rolan Garosu - Beograđanin pred IZAZOVOM KARIJERE!

Autor:

Sport

26.05.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pomolu novi spektakl u Bulonjskoj šumi.

SEČA SRBA U PARIZU: Medvedev PREŽIVEO Đerea, ali čeka ga novo ISKUŠENJE na Rolan Garosu - Beograđanin pred IZAZOVOM KARIJERE!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev u Parizu

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u 3. kolo Rolan Garosa, gde će se sastati sa drugim reketom sveta Danilom Medvedevim!

Kecmanović je nadigrao Kazahstanca Aleksandra Bublika rezultatom 3:1, a po setovima je bilo 4:6, 7:5, 6:2, 6:1 za ukupno 136 minuta.

 

 

Srbin je duel prelomio u svoju korist u završnici drugog perioda igre, kada je brejkom u 11. gemu poveo sa 6:5, a potom je sjajnim servisima poravnao rezultat na 1:1.

Od tada Bublik praktično nije postojao na terenu, a Kecmanović mu je tokom naredna dva sseta prepustio ukupno tri gema za drugi trijumf u Bulonjskoj šumi.

Zanimljivo je da je Rus i u 2. rundi morao da igra protiv Srbina Lasla Đerea, koga je nadigrao posle velike borbe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading