NAŠ AS PRETI: Srbin se ne PLAŠI - Mogu da IZNENADIM Medvedeva!

Autor:

Sport

24.05.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka nas odličan meč u drugom kolu Rolan Garosa.

NAŠ AS PRETI: Srbin se ne PLAŠI - Mogu da IZNENADIM Medvedeva!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Srpski teniser Laslo Đere na najbolji način počeo je avanturu na Rolan Garosu pošto je pobedio Litvanca Ričardasa Berankisa sa 3:0 u setovima, odnosno 6:4, 6:4, 6:4.

- Sjajan je osećaj vratiti se, ovo mi je omiljeni slem. Drago mi je što sam pobedio u tri seta. Našao sam rešenja u važnim trenucima, iako nisam konstantno igrao kako umem. Ričardas je težak protivnik, ali bio sam spreman - rekao je Đere.

Republika

Foto: Starsport

 

Naš as je u poslednje vreme imao problema sa povredom...

- I dalje je tu povreda. Malo mi predstavlja problem na terenu, ali nije toliko strašno, mogu da igram - istakao je Laslo.

Republika

Foto: Starsport

 

Naredna prepreka na drugom Grend slemu u sezoni biće mu ruski teniser Danil Medvedev, drugi reket sveta.

- Igrali smo jednom na šljaci u Budimpešti, ali otad se dosta toga promenilo. Znam kako igram, biću taktički spreman, a nadam se i fizički. On je favorit naravno, ali mislim da mogu da ga iznenadim - kaže momak iz Sente.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

- Gledao sam ga u poslednjih godinu-dve. Dobro servira, moram da vratim što više lopti i da ja serviram dobro. Jak je s osnovne linije, ali meni je ovo omiljena podloga, njemu najneomiljenija. Detaljnije ću spremiti taktiku s timom - poručio je 56. teniser sveta.

Republika

Foto: Starsport

 

Za kraj, govorio je o sezoni na zemljanoj podlozi...

- Dosta uspešna sezona na šljaci u Evropi za mene, dobro igram počev od Marakeša. Mečeve koje je trebalo da dobijem sam lakše dobijao, a ranije bih nepotrebno ulazio u treće setove. Bolje zadržavam fokus, kao danas što sam završio bez komplikacija - zaključio je Đere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading