JOŠ ČETIRI ŽRTVE EKSPLOZIJE! Radnici hotela izvučeni iz ruševina, strahuje se da ih ima još!

Autor:

Svet

09.05.2022

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

kubanski spasioci otkrili su još četiri tela tokom današnje pretrage po ogromnim gomilama ruševina hotela Saratoga koji je nadevno pogodila razorna eksplozija, čime se broj mrtvih popeo na najmanje 31, rekao je lokalni zvanicnik.

JOŠ ČETIRI ŽRTVE EKSPLOZIJE! Radnici hotela izvučeni iz ruševina, strahuje se da ih ima još!

Foto: Tanjug/AP

Havijer Martinez, gradski zvanicnik Havane, rekao je jutros da su tela četvorice hotelskih radnika otkrivena tokom protekle noći, prenosi Rojters.

On je dodao da je zvanično broj umrlih 31, da je povređeno 85 osoba, kao i da se grupa od 12, 13 ljudi i dalje vode kao nestali.

Hotelu sa pet zvezdica, koji se nalazi u renoviranoj oblasti istorijske Havane, eksplozija je raznela bočnu stranu i srušila njegove donje spratove.

Zvaničnici kažu da je eksploziju izazvalo curenje gasa, a osim ljudskih žrtava, ozbiljno su oštećene dve susedne luksuzne stambene zgrade i naneta je manja šteta na 17 objekata u nešto širem krugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading