MAJKA (32) PIJANA VOZILA 170 NA SAT DOK SE SNIMALA TELEFONOM: Udarila u porodični auto, ženi pukla kičma pas stradao

Autor: Republika

Svet

17.05.2022

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Vebster uhapšena, pokušala je da pobegne sa lica mesta pre nego što je odvedena u bolnicu, a zatim napala policajca.

MAJKA (32) PIJANA VOZILA 170 NA SAT DOK SE SNIMALA TELEFONOM: Udarila u porodični auto, ženi pukla kičma pas stradao

Foto: Durham Police

Pijana majka ubila je psa, kućnog ljubimca, nakon što je udarila u porodični automobil dok je snimala sebe na Snepčetu kako vozi velikom brzinom.

Kejti Vebster je pila alkohol kada je odlučila da sedne za volan 15. septembra prošle godine.

Ova 32-godišnjakinja je zatim vozila brzinom od oko 170 kilometara na sat dok je snimala sebe na Snepčetu, pre nego što je udarila u automobil para koji se vozio kući sa svojim detetom i psom, piše Mirror.

Od siline sudara, porodični automobil se prevrnuo i sleteo na krov, pri čemu je porodični pas stradao, dok je žena doživela prelom kičme. Na sreću, dete i otac su uspeli da izbegnu teške povrede.

Kada je Vebster uhapšena, pokušala je da pobegne sa lica mesta pre nego što je odvedena u bolnicu, a zatim napala policajca. Ona se pojavila u petak na sudu kako bi bila osuđena za opasnu vožnju i napad na radnika hitne pomoći.

- Okrivljena je na početku bila pokorna, ali je postala agresivna i maltretirala policajce. Odvedena je u sporednu prostoriju da joj se uzme uzorak krvi i opisana je kao nekontrolisana. Bila je neprijateljski raspoložena i pokušavala je da ošteti predmete u bolničkoj sobi - rečeno je iz tužilaštva.

Njen mobilni telefon je kasnije zaplenjen i pregledan i otkrivena su tri Snepčet video snimka koja su snimljena dok je vozila velikom brzinom.

- U jednom video snimku, brzinomer je pokazao brzine veće od 170 kilometara na čas - dodaju iz tužilaštva. Sud je čuo da je Vebsterova izjavila da je popila "dve čaše vina" i da se "ne seća sudara".

Sudu je rečeno da je Vebster već imala jednu osudu za vožnju u alkoholisanom stanju i vožnju bez osiguranja gde je dobila uslovnu zatvorsku kaznu.

Branilac je rekao da je Vebster bila "dovoljno razumna" da se izjasni krivom.

- Sasvim je očigledno da ona ima svoje demone. Na dan incidenta došlo je do velike svađe sa njenim otuđenim partnerom koji je došao u njen dom i uznemirio je - rekao je branilac.

- Ima problema sa alkoholom, ali sada uopšte ne pije. Zabrinuta je za svoje troje male dece - dodao je.

Vebster je osuđena na 12 meseci zatvora i zabranjeno joj je da vozi tri godine i šest meseci. Ona takođe mora da polaže ponovo ako želi nazad svoju dozvolu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading