NAKON VIŠE OD MESEC DANA SAHRANJENA MEDLIN OLBRAJT: Na poslednjem ispraćaju mrziteljke Srba prisustvovali i Vjosa Osmani i Aljbin Kurti

Autor:

Svet

27.04.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini svetski lideri i pojedinci oprostili su se danas od Medlin Olbrajt, bivše čelnice američkog Stejt departmenta.

NAKON VIŠE OD MESEC DANA SAHRANJENA MEDLIN OLBRAJT: Na poslednjem ispraćaju mrziteljke Srba prisustvovali i Vjosa Osmani i Aljbin Kurti

Foto: Tanjug/AP/profimedia

Okupljene, kojih je na memorijalnoj službi u Nacionalnoj katedrali u Vašingtonu bilo oko 1.400, predvodili su američki predsednik DŽozef Bajden i njegovi prethodnici Barak Obama i Bil Klinton.

Prisutne su bile i tri ćerke Medlin Olbrajt, dok je bivša državna sekretarka Kondoliza Rajs čitala odlomke iz Biblije.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Pokojna Medlin Olbrajt

Sahrani su prisustvovali i političari iz lažne države Kosovo Vjosa Osmani i Aljbin Kurti.

Olbrajt je umrla 23. marta u 84. godini, a ostaće upamćena po snažnoj antisrpskoj retorici, dok je za vreme obavljanja funkcije prve šefice diplomatije SAD bila jedan od glavnih zagovornika bombardovanja SRJ 1999., prenose Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
kole

28.04.2022 07:31

Na sarani bal vampira.

Dvorska luda

28.04.2022 10:24

A kad smo mi klali ostale narode u ex-Yu? Prestanimo glumiti "dobri narod"

Dr Miggyy

03.05.2022 15:34

Bivša američka državna sekretarka Madlin Olbrajt (rođena u Češkoj kao Јана Корбел) umrla je 23. marta 2022. godine na dan kada je doneta odluka o bombardovanju SRJ 1999. godine. Ako je to tačno ona je zakasnila kažu nastradalih u NATO bombardovanju Srbije. Još više ona je jela srpski hlegb u vremenu Drugog svetskog rata, kada je bila u spasilačkom pohodu u Srbiji. Šta li su joj loše učinili Srbi pa je bila najaktivnija u izazivanje bombardovanje svoga spasioca u 1999. godine, da se onako neprijateljski ponaša prema Srbiji i da odcepi Kosova od Srbije i da ubije na hiljadu i zemlji i nanese štetu od oko sto milijarde dolara. Umesto pokoj duše, poručujem da je zakasnila. Po svemu sudeći nije slučajno da je crkla na dan početka bombardovanja Srbije od strane najzločnije družine zločinaca. Sahranjena je 27. aprila 2022. godine, to jest 35 dana nakon smrti. To vreme je utrošeno na dopust da ode na onaj svet jer je bila ne podobna ni za tamo. Zločinac ostaje zločinac uvek i svuda, a morali su da je prime nevoljno onakvu kakva je. “Smrt fašizmu, sloboda narodu”!