ZELENSKI SE OBRATIO NA DODELI GREMI NAGRADE! "Naši muzičari nose pancire umesto smokinga!"

Autor:

Svet

04.04.2022

06:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski obratio se video porukom na dodeli Gremi nagrada i zatražio pomoć u "širenju istine o ruskoj agresiji na Ukrajinu".

ZELENSKI SE OBRATIO NA DODELI GREMI NAGRADE! "Naši muzičari nose pancire umesto smokinga!"

Foto: Tanjug/AP

Rusku agresiju je uporedio sa smrtnom tišinom koja preti da "ugasi snove i život ukrajinskog naroda", uključujući i decu, prenosi AP.

- Naši muzičari nose pancire umesto smokinga. Pevaju ranjenicima u bolnicama, čak i onima koji ih ne čuju - rekao je Zelenski i dodao da će se muzika „ipak probiti“.

Organizatori Gremi nagrade organizovali su akciju "Stanimo uz Ukrajinu" sa ciljem da se tokom humanitarne krize prikupi novac i pruži pomoć ugorženima.

- Ispunite tišinu svojom muzikom. Uradite to danas da biste ispričali našu priču. Recite istinu o ratu na svojim društvenim mrežama, na TV-u, podržite nas na bilo koji način, ali ne ćutite - zaključio je Volodimir Zelenski.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading