AKO VAS SILUJU, LEZITE I UŽIVAJTE! Političar šokirao, zbog ove izjave ćerka molila ljude da NE GLASAJU za njega

Autor:

Svet

09.03.2022

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republikanac iz Mičigena zgrozio je sve kada je otkrio da svojim ćerkama kaže da "legnu i uživaju" ako je silovanje neizbežno.

AKO VAS SILUJU, LEZITE I UŽIVAJTE! Političar šokirao, zbog ove izjave ćerka molila ljude da NE GLASAJU za njega

Foto: Youtube/ WOOD TV8

Robert "RJ" Regan, koji se kandiduje za mesto u Predstavničkom domu u Mičigenu, dao je komentare u nedelju na Fejsbuku uživo čiji je domaćin bila konzervativna stranka.

Regan je upotrebio grubu analogiju dok je drugom učesniku objašnjavao da nije prekasno da se desertifikuju predsednički izbori 2020. godine (na kojima je izgubio Doland Tramp od Džoa Bajdena), rekavši da šaljivo govori svojim ćerkama: "Imam tri ćerke kojima kažem - ako je silovanje neizbežno, trebalo bi da se zavalite i uživate u tome", rekao je Regan kroz osmeh.

Kandidat okruga Kent, koji je prošle nedelje pobedio na specijalnim izborima u četiri pravca da bi dobio republikansku nominaciju za mesto, takođe je nedavno rekao da je ruska invazija na Ukrajinu "lažni rat baš kao i lažna pandemija". Njegovi komentari su usledili godinu dana nakon što je podelio niz antisemitskih objava na društvenim mrežama, navodi "The Times of Israel".

Predsednik Državne republikanske partije Ron Vajzer, koji je čestitao Reganu prošle nedelje, rekao je da je njegova "istorija glupih i uvredljivih komentara, uključujući i njegov najnoviji, jednostavno van svake granice": "Mi smo bolji od ovoga kao stranka i apsolutno očekujem bolje od ovoga od naših kandidata."

Regana, koja je favorizovan da osvoji mesto u Predstavničkom domu u okrugu GOP, opominjali su i drugi vrhunski poslanici.

"Njegove izjave o ničim izazvanom napadu Rusije na suverenu zemlju suprotne su vrednostima naše nacije, a njegovi antisemitski postovi u kojima se tvrdi da Jevreji kontrolišu banke i da stoje iza terorističkih napada 11. septembra su sramotni i odvratni", rekao je senator Mark Huizenga.

Regan je priznao da je njegova analogija sa silovanjem nije bila "pitka", u intervjuu za "Bridge Michigan" u ponedeljak: "Ponekad moje reči nisu tako uglađene kao kod političara jer ja nisam političar. Radim na tome", navodno je rekao Regan.

Pre dve godine, jedna od ćerki ovog političara je preduzela neobičan korak pozivajući članove zajednice da ne glasaju za njega.

"Ako ste u Mičigenu i imate 18+, molim vas, za ime boga, nemojte da glasate za mog tatu za državnog predstavnika. Prenesite ovo svima", napisala je Stefani Regan na Tviteru 2020. godine, pa dodala: "Uradite brzu pretragu na društvenim mrežama da biste pronašli informacije o njegovoj kampanji. Ne osećam se bezbedno da delim dalje informacije o njegovim uverenjima, ali molim vas da ga potražite i pročitate sami."

U onlajn prekoru svoje ćerke, Regan je okrivio "liberalno" obrazovanje na Univerzitetu Kolorado za to što je odlučila da kritikuje svog oca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vuk

10.03.2022 19:25

Da li će on tako da postupi?

Vera

11.03.2022 10:18

On neka legne i neka uživa.