RUSKI I UKRAJINSKI VOJNICI OČI U OČI: Pucaću ti u noge, Amerika je uz nas (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

24.02.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojnici Rusije i Ukrajine našli su se licem u lice na bojištu, napeta situacija mogla je vrlo brzo da odnese još neki život.

RUSKI I UKRAJINSKI VOJNICI OČI U OČI: Pucaću ti u noge, Amerika je uz nas (VIDEO)

Foto: instagram.com/printscreen

Ruski predsednik vladimir Putin objavio je rat Ukrajini i rano jutros vojska Rusije krenula je sa gađanjem vojnih ciljeva a između ostalog nekoliko raketa upućeno je na glavni grad Kijev.

U sukobu je stradalo nekoliko ukrajinskih vojnika dok se sve više beleže slučajevi predaje, gde vojnici pred rusima polažu oružje i masovnu prelaze na suprotnu stranu.

U snimku koji je dospeo na društvene mreže vidi se kako su se ukrajinski i ruski vojnici  našli oči u oči na jednom putu. 

Da je strah preovladao pred moćnim ruskim vojnicima govori i to da su trojica ruskih vojnika uperila automatske puške u ukrajinske vojnike uz nekoliko upozoravajućih poruka.

- Stop, stop, pucaću ti u noge - ponavljao je ruski vojnik, dok je druga strana uzvratila - Amerika je uz nas - 

U jednom momentu reklo bi se da je ukrajinski zapovednik uspeo da primiri ruske vojnike vojnike predloživši im da se dogovore i da će oni položiti svoje oružje na šta su oni pristali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading