POTRESNE SCENE! POLICIJA BAKU OBORILA NA TROTOAR ZBOG PRODAJE NA ULICI: Molila sam da me puste, zastao mi je dah (VIDEO)

Autor:

Svet

18.02.2022

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su suspendovani nakon ovakve prekomerne upotrebe sile

POTRESNE SCENE! POLICIJA BAKU OBORILA NA TROTOAR ZBOG PRODAJE NA ULICI: Molila sam da me puste, zastao mi je dah (VIDEO)

Foto: Fotot: Printscreen/Tviter

Nemile scene viđene su ovih dana na ulicama meksičke Pačuke, kada su policajci očigledno koristili prekomernu silu kako bi “obuzdali” jednu staricu.

Na snimku se vidi kako policajci obaraju stariju ženu na trotoar, policajka je drži za ruke, dok njen kolega stavlja lisice uhapšenoj.

Uprkos tome što je žena rekla da se oseća loše i da ne može da diše, policajci nisu prekinuli proces hapšenja.

Republika

Foto: pixabay.com

Starica

Kako prenosi meksički portal El Manjana, policajci joj nisu dozvolili da prodaje proizvode na ulici, dok je baka za koju je otkriveno da se preziva Posadas, tvrdila da ima sve papire i dozvole da može da trguje.

Ugrozili su moj život. Oborili su me na zemlju i pritisli i tom prilikom sam osetila gušenje. Rekla sam im da ne mogu da dišem i molila ih da mu puste, ali me nisu poslušali – rekla je gospođa Posadas kasnije u izjavi medijima za El Mananau.

 

 

Agresija policije postala je viralna, a na ovakvo ponašanje nije ostao imun ni guverner oblasti Hidalga Omar Fajad, koji je oštro osudio ponašanje policije i njihovu prekomernu silu.

takođe, predsednik opštine Pačuka Serhio Banjos naveo je da se zaista ovde radilo o prekomernoj upotrebi sile nad dotičnom gospođom i još jednom prodavačicom i da su policajci učesnici ovog incidenta suspendovani do daljeg.

Sada će imati vremena da razmisle o svojim postupcima nad krhkom i bespomoćnom osobom – naveo je Banjos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading