TRAGEDIJA! Samohranu majku TROJE DECE ubio slatkiš koji je pojela, sin gledao dok je UMIRALA U AGONIJI

Autor: Republika

Svet

13.01.2022

16:08

Bila je u kritičnom stanju i lekari su je smestili na intenzivnu negu nakon što je u ambulantnim kolima doživela zastoj srca

TRAGEDIJA! Samohranu majku TROJE DECE ubio slatkiš koji je pojela, sin gledao dok je UMIRALA U AGONIJI

Tanjug/AP

Prvi slučaj "flurone" otkiven je kod trudnice/Ilustracija

Hana Skigala (31) bila je kod kuće u Njukaslu sa sinovima od 12 i devet godina, i trogodišnjom ćerkom kad joj je dezert koji je pojela nakon večere izazvao stravičnu alergiju na kikiriki od koje je, nažalost, na kraju i preminula.

Kako piše "Dejli mejl", samohrana majka umrla je nakon što je pretrpela katastrofalan anafilaktički napad.

Njen najstariji sin bespomoćno je gledao majku u agoniji, ali bio je dovoljno pribran da pošalje poruku baki i deki, koji su pozvali hitnu pomoć pre nego što su i sami požurili u ćerkin dom.

Hana je odmah prevezena u bolnicu. Bila je u kritičnom stanju i lekari su je smestili na intenzivnu negu nakon što je u ambulantnim kolima doživela zastoj srca. Detaljne pretrage otkrile su kako joj mozak više ne pokazuje nikakvu aktivnost, a njena porodica morala je da donese mučnu odluku da se konačno oprosti od nje i isključi je s aparata koji se je održavali u životu.

- To je bilo srceparajuće. Nisam mogla da verujem, nisam mogla da shvatim da je gledam i da još uvek diše, ali to je bila samo mašina... Silno sam htela da joj kažem da se probudi - izjavila je njena mlađa sestra Stefani (21).

Hannina majka odlučila je da donira organe svoje prerano preminule ćerke kako bi se spasili životi drugih, prenosi "Jutarnji list".

- Mojoj sestri bilo bi drago da zna da je učinila svet boljim mestom. Volela je da pomaže ljudima - zaključila je skrhana Stefani.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading