OVO LEDI KRV U ŽILAMA: SNIMLJENO KAKO KROKODIL KIDA ČOVEKA NAKON ŠTO GA JE IZVUKAO IZ ŠATORA! Krv je lila na sve strane, u momentu napada u šatoru je SPAVALA BEBA! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

27.09.2021

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endrju Ker uspeo je da preživi jedan od najstrašnijih napada krokodila u istoriji Australije nakon što ga je neman usred noći izvukla iz šatora tokom kampovanja, a u pomoć mu pritekla hrabra žena iz susedne kamp-prikolice.

Republika

Foto: Youtube

Endrju Ker je zadobio stravične povrede u napadu krokodila 

Australijanca Endrjua Kera (34) usred noći je napao krokodil dok je spavao u svom šatoru u Kejp Jork kampu u Kvinslendu, izvukavši ga na otvoreno nakon čega je počeo da mu kida meso s nogu i baca ga levo-desno. 

Nesrećni čovek je vrištao u agoniji, dozivajući pomoć budući da su u šatoru sa njim bile njegova supruga Di i četvorogodišnja beba Keli, za čije je živote strahovao. To je čula šezdesetjednogodišnja Alisija Sorohan iz susednog šatora. Hrabra žena nije čekala ni trenutak već je nemani skočila na glavu kako bi spasla Kera, a zatim je ubola u oči, čime joj je i odvratila pažnju. 

Međutim, tada se Alisija našla na meti raspomamljene životinje, kojoj je krokodil glavom slomio nos, a zatim joj čeljustima pokidao ruku. U poslednjem trenutku ju je spasao sin Džejson koji je istrčao iz šatora i iz pištolja ispalio četiri metka u glavu krokodila dugog 4,2 metra.  

 

 

To je bio jedan od najstrašnijih napada krokodila na čoveka u australijskoj istoriji, a dogodio se 2004. Međutim, snimak užasa je tek sad obavljen i izazvao je ogromnu pažnju širom sveta, budući da je Ker preživeo nešto što možda nije nijedna druga osoba na svetu.              

Endrju je sa porodicom bio na prvom putovanju otkad se mala Keli rodila i nije ni sanjao šta može da mu se dogodi. Zadobio je povrede opasne po život, ali je nekako uspeo da se izvuče. Imao je prelome obe noge, pokidanje ligamente, a izgubio je toliko krvi da su lekari Hitne pomoći strahovali da neće preživeti ni do bolnice. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading