STIGLA NOVA BEBA U BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU! Kraljica slavi, otkriven i pol deteta!

Autor: Republika

Svet

20.09.2021

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljica Elizabeta II postala je prababa po 12. put i to jednoj devojčici čije ime još nije obelodanjeno.

Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljica Elizabeta II još jednom postala prababa 

Britanska kraljevska porodica postala je bogatija za još jednu bebu nakon što je princeza Beatris, ćerka kraljičinog sina princa Endrua i Sare Ferguson na svet donela devojčicu, čije ime još nije obelodanjeno. 

U pitanju je 12. praunuče britanske kraljice Elizabete II, čije ime još nije obelodanjeno, a koje će biti 11. u redu za nasleđivanje trona Ujedinjenog Kraljevstva. Međutim, devojčica nije po automatizmu dobila titulu princeze jer samo unučići monarha preko muškog naslednika imaju takvu čast. Postoji mogućnost da kraljica dodeli titulu novorođenoj bebi, ali je malo verovatno da će joj to iko tražiti. 

Princeza Beatris, koja je udata za Edoarda Mapeli Mozija, porodila se u subotu uveče, ali su svetu tek sada obelodanjene srećne vesti.

Foto: Tanjug/AP

Princeza Beatris sa suprugom Edoardom Mapeli Mozijem

- Oduševljena sam što mogu da podelim vesti o bezbednom dolasku na svet naše ćerke. Hvala svima u bolnici na pomoći i što su tako brižno vodili računa o meni - objavila je Beatris putem svog zvaničnog naloga na Tviteru.    

Beatris i njen suprug kog britanski mediji odmila zovu Edo, venčali su se 2020, a u zajedničkoj objavi su naveli i kako jedva čekaju da njihova novorođena beba upozna brata Vulfija, Edoardovog sina iz prvog braka sa Darom Huang.  

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Endru je postao ponosni deda, ali se još nije oglašavao 

Podsetimo, princeza Beatris je ćerka drugog sina kraljice Elizabete II, princa Endrua, koji je godinama punio novinske stupce tabloida širom sveta zbog bludnog ponašanja.

Nedavno je optužen i za silovanje i to od strane žrtve monstruma Džefrija Epstajna, optuženog pedofila koji je umro u zatvoru 2019. U pitanju je Virdžinija Džufri koja tvrdi da ju je princ silovao u vreme kada je imala samo 17 godina.    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading