SAHRANJEN MINJA SUBOTA: Otišao je jedan od najvećih VELIKANA NAŠEG DETINJSTVA (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minja Subota, poznati srpski muzičar, kompozitor, autor čuvenog „Muzičkog tobogana“, brojnih dečjih numera i televizijskih emisija sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Republika

Foto: Republika.rs

Sahranjen Minja Subota na Novom groblju, pored Nikole Simića!

 

Sahranjen je Minja Subota, velikan našeg detinjstva na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana tik pored legende glumišta Nikole Simića.

Opelo koje drže tri sveštenika je počelo tačno u 14 sati, a završeno je pola sata kasnije, a tužna povorka krenula je ka grobnom mestu. 

Suze i jecaji su se prolamali grobljem, a mnogi su samo nemo gledali u jednu tačku. Leontina Vukomanović u suzama, nije mogla da se smiri.

Čuveni Minja  sahranjen je pored Nikole Simića, velikana sprskog glumišta, koji je u Aleji zaslužnih građana sahranjen 2014. godine.

 

Leontina nije mogla da obuzda suze:

Podsetimo, Minja je bio najpoznatiji kao voditelj čuvenog "Muzičkog tobogana", a kroz tu emisiju kao deca su prošli mnogi danas poznati pevači: Nataša Bekvalac, sestre Aleksandra i Kristina Kovač, Leontina Vukomanović i Dženan Lončarević, ali i voditeljka i glumica Kristina Radenković. Ona se nije takmičila, ali je bila mala balerina u šou-programu Radio-televizije Novi Sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading