KOLEGE U VELIKOM BROJU PRISTIŽU NA SAHRANU MINJE SUBOTE: Rada Đuričin jedva prepoznatljiva, Snežana Dakić bleda kao krpa došla da pruži podršku porodici! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Zabava

20.09.2021

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skup za poslednji ispraćaj Minje Subote je počeo, porodica, mnogobrojne kolege, prijatelji su se okupili da odaju poslednju počast prijatelju!

Republika

Foto: republika.rs

Sahrana Minje Subote!

 

Danas u 14 časova je sahrana Minji Suboti u Aleji zaslužnih građana. Komemoracija je održana u skupštini, gde se Goran Vesić prvi oprostio sa poznatim velikanom, srpski pisac Tode Nikoletić mu je posvetio pesmu "Princ beloga grada", a Ljubivoje Ršumović njegov veliki prijatelj održao potresan govor.

Sad je počeo skup porodice, prjatelja i mnogobrojnih kolega na Novom groblju, od poznatih ličnosti je viđen i poznati glumac Svetislav Bule Goncić sa maskom na licu, glumica Rada Đuričin neprepoznatljiva i voditeljka Snežana Dakić skroz izbezumljena.

Republika

Foto: Republika.rs

Svetislav Bule Goncić na sahrani Minje Subote!
Republika

Foto: Republika.rs

Snežana Dakić je pristigla na sahranu Minje Subote!
Republika

Foto: Republika.rs

Rada Đuričin zakamuflirana, jedva se prepoznaje došla je da pruži podršku porodici!

Poledajte detaljnije u prilogu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading