MAMA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT: Napustio me VERENIK, a voleli smo se

Autor:

Lifestyle

20.09.2021

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neću joj nikada zaboraviti godine provedene u suzama, psihičku torturu i ponižavanje jedinog čoveka koga sam volela. Moja majka mi je uništila život koji mi je podarila.

Republika

Foto: pexels.com

Nekada majke povrede svoju decu iako imaju dobre namere

U vezi sa čovekom koji me je voleo bila sam pet godina, živeli smo zajedno, sa njim sam planirala svoju budućnost, decu i porodicu, ali je moja majka sve to uništila za nekoliko meseci, odlučna u tome da on nije za mene i da bi trebalo da budem sa dečkom iz komšiluka sa kojim sam i bila nekada u vezi. Upoznala sam ga sa roditeljima kada smo se verili.

Sve je bilo u redu dok ona nije upetljala svoje prste u našu vezu. Stala sam joj na žulj onoga trenutka kada je naša veza bila čvrsta i stabilna, činilo se da nam niko ništa ne može i da njene sitne provokacije nisu ništa naspram naše ljubavi.

Oduvek je htela da se udam za bivšeg dečka iz komšiluka, ali naravno, to nisam uradila jer sam bila zaljubljena u svog verenika i niko drugi me nije zanimao. Nikada neću shvatiti zbog čega joj je smetao, bio je dobar, uspešan u svom poslu, voleo me je i poštovao.

 

 

Držao me je kao kap vode na dlanu i ništa mi nije nedostajalo, svega sam imala. Prema svima u mojoj porodici je bio ljubazan, pomagao je kad god je trebalo, vozio, dovozio moju majku, onu istu ženu koja ga je oterala iz mog života. Sve je činila kako bi me on ostavio.
Dolazila je u naš stan i počela da se ljuti na njega zbog sitnica, da zauzima njegovo mesto. Govorila je stalo u jednini, kao da on ne postoji, kao da sam ja sama u tom stanu. Do te mere ga nije poštovala da je njegove stvari iz mašine izdvajala i prala samo moje dok je boravila kod nas. Jednom se naljutila i ručala je u sobi gde je spavala, on se osećao loše i bio je rastrzan na dve strane.

Često mi je pričala o bivšem dečku za koga je više bila vezana nego za mene i smatrala ga svojim sinom, ulivala mi je crv sumnje svakog dana. Kopala je sve vreme dublji jaz između mene i verenika dok jednom nije popustio pritisku i odlučio da ode.

Jednostavno je imao svoje granice, do kojih je dozvoljavao da se ide i nije dao na sebe.

Ona ga je ponižavala svaki put kada smo bili kod njih i uvek mu je pridikovala - kako sedi, kako se ponaša pred ljudima. Ćutao je zbog mene, zbog naše budućnosti. Međutim, njegova tolerancija sa njenim bezobrazlukom nije mogla da se meri. Nije više mogao da toleriše nju niti njeno ponašanje. Otišao je jedne večeri kada smo spavali, nije me budio, spakovao je stvari i zauvek napustio gnezdo koje smo zajedno gradili. Ostavio je pismo u kojem je objasnio da ne može da se bori protiv moje majke i da ne želi da mene i nju udalji.

Nisam bila ljuta na njega jer ga razumem i volim. Danas, posle deset godina razdvojenosti i frustracije koje podnosim zbog svoje majke, shvatam da se njenih stega neću osloboditi dok se ne udam za nekog ko njoj odgovara. Još ne popuštam pritisku, a njena namera da mi uništi ovo malo života ne jenjava.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading