DEVOJKA STRAVIČNIM VRIŠTANJEM DIGLA CELU ZGRADU NA NOGE! Kad su policajci upali u stan, samo su se UHVATILI ZA GLAVU I PRASNULI U SMEH! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.09.2021

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Škotske Holi Hanter (30) toliko je svojom vriskom jedne noći iznemirila komšije da su oni bez odlaganja pozvali policiju.

Republika

Foto: printskrin

Holi Hanter je svojom vriskom digla na noge i komšije i policiju

Međutim, kada je policija uletela u njen stan imala je šta i da vidi - pauka na njenom krevetu i izbezumljenu Holi koja nije prestajala da urla.

 

 

- Provela sam 40 minuta pokušavajući da se rešim komarca, a zatim sam se vratila u svoju spavaću sobu i pronašla ogromnog pauka na dnu kreveta. Bio je veličine mog dlana - rekla je devojka i nastavila:

- Kada je krenuo prema meni, počela sam da vrištim i da bežim u različite prostorije. Komšije su pomislile da me neko napao pa su ekspresno pozvale policiju.

Ubro je na lice mesta upućen tim od pet policajaca.
 

- Kada su stigli, otvorila sam im vrata i zaplakala. Rekla sam im da mi je žao, ali da mi ogroman pauk ispod kreveta i da za zbog toga vrištim - rekla je Holi i navela da su joj policajci pomogli da izbaci pauka napolje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading