OVOJ BABI NIŠTA NIJE SVETO: Prevarila porodicu pokojnice i POKUPILA joj sav nakit, a onda ju je policija uhapsila i otkrila JOŠ NADREALNIJU priču!

Autor:

Svet

29.08.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad je ožalošćena porodica ugledala nepoznatu ženu pred odrom svoje preminule rođake, pristojno ju je pustila da joj oda počast u otvorenom kovčegu. Bar tako su mislili....

Republika

Foto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Žena u šezdesetima članovima pokojnicine porodice predstavila se kao prijateljica pokojnice.

No kasnije, kad su članovi porodice ponovno došli do kovčega, shvatili su da je pokojnica ostala bez nakita - nena ogrlica, prsten i minđuše nestali su, pišu francuski mediji.

Porodica je odmah alarmirala policiju, koja je krenula u potragu za sumnjivom prijateljicom. Ustanovili su da je reč o ženi koja živi nedaleko od pogrebnog preduzeća u gradu Lievinu u Francuskoj. Priveli su je, a u njenom domu pronašli su i ukradeni nakit.

No tu priči nije kraj. Ubrzo ju je policija povezala s krađom novčanika s mrtvaca izloženog na odru u istom pogrebnom preduzeću ranije istoga dana. 

Za vreme pretresa doma osumnjičene žene policija je pronašla gomilu nedavno objavljenih obaveštenja o smrti. U njima su se nalazili i pristupni kodovi za ulazak članova porodice u pojedine prostorije u kojima su se nalazili kovčezi.

Policija je izvestila da će žena morati da izađe pred sud 2022. godine, prenosi Srbija danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading