DETE UPALO U LONAC S KLJUČALOM VODOM! Umesto kod doktora roditelji je odveli kod NADRILEKARA, umrla je u mukama!

Autor: Republika

Svet

13.08.2021

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinci Darija i Ivan Gorov odveli su ćerku Lesiju (2), koja im je upala u vrelu vodu, kod travara, umesto u bolnicu, zbog čega je ona sedam dana trpela nesnosne bolove i umirala u mukama.

Foto: Privatna arhiva

Malu Lesiju Gorovu majka Darija nije odvela kod lekara    

Stravična tragedija dogodia se u ukrajinskom selu Grigorivka kada je dvogodišnja devojčica Lesija Gorova upala u lonac s ključalom vodom koji su njeni roditelji ostavili na lako pristupačnom mestu i izgorela skoro čitav donji deo tela. 

Nesrećno dete umrlo je u mukama jer ga roditelji Darija (18) i Ivan Gorov (29) nisu odveli kod doktora, već su odlučili da ćerku leče kod nadrilekara.  

Devojčica se neposredno pre incidenta igrala sa svojim bratom blizancom i starijom sestrom (4). U jednom trenutku je ugledala lonac i počela da se penje uz njega, ne znajući da je unutra vrela voda. Iako su roditelji odmah dotrčali do deteta, već je bilo kasno jer je gotovo potpuno upalo u vodu. 

I pored zastrašujućih povreda, Darija i Ivan su ipak odlučili da malenu Lesiju odvedu kod čoveka koji je za njeno lečenje spravio meleme od trava. Dete je trpelo nesnosne bolove i, kako prenosi britanski San, umiralo polako i u mukama. Odvedena je u bolnicu tek peti dan nakon tragedije i to zato što je kod Gorovih u posetu došla detetova baka i zatekla užasan prizor.  

- Dete je imalo po život opasne opekotine na nogama, stomaku i leđima. Umrlo je dva dana nakon što je primljeno u bolnicu. Nije dobilo odgovarajući tretman na vreme. Ovo je bila neminovnost - rekao je ukrajinskim medijima neimenovani izvor iz bolnice.   

Roditelji su sada pod istragom i suočavaju se s optužbama za ubistvo iz nehata. Policija pokušava da utvrdi da li su pokušali da prikriju šta se dogodilo, pa nisu odveli dete u bolnicu. Ukoliko budu osuđeni, preti im i do 15 godina robije.     

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading