(FOTO) FATALNO LICE UBICE SA TETOVAŽOM METE: Nagovorila je momka da likvidira bivšu svekrvu, CEO SLUČAJ DOBIO SUDSKI EPILOG!

Autor: Republika

Svet

10.08.2021

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šajlin Moran (20), devojka iz SAD sa tetovažom mete na desnom obrazu, osuđena je na doživotnu robiju jer je učestvovala u ubistvu majke svog bivšeg momka , piše Dejli mejl.

Foto: youtube.com/printscreen

 

Da ceo slučaj bude bizarniji, neposredni izvršilac stravičnog zločina je njen novi dečko Džek Doroti, koga je uživo upoznala samo dan pre nego što počinio ubistvo.

Sve se dogodilo u novogodišnjoj noći 2020. godine, kada je njen novi izabranik pucao u Šeril Smit (54) u njenoj kući. Od zadobijenih povreda ona je nešto kasnije preminula u bolnici.

Kako navodi Dejli Mejl, istražitelji su u petak saopštili da su se Moran i Doroti upoznali preko interneta i da se uživo nikada nisu videli pre 31. decembra.

Foto: youtube.com/printscreen

Šajlin Moran u sudnici

Upravo tada Doroti je i zaprosio Moranovu, a obelodanjene su i poruke koje joj je poslao nakon što je počino svirepo ubistvo.

Prema navodima medija, u jednoj od poruka je stajalo: "Sada je ovaj život tvoj", na šta je ona odgovorila: "Zauvek sam tvoja i ti si moj"

Inače, Moranova je pre veze sa Dorotijem bila je sa Lenardom Trufildom, sinom Smitove.

Doroti je u zatvoru u Njujorku i on još uvek čeka suđenje, ali sudeći po presudi njegovoj izabranici i njega verovatno očekuje doživotni zatvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading