OTAC JE SILOVAO GODINAMA! Lično joj radio abortus OFINGEROM, hteo da je rastvori u kiselini: Ispovest od koje će vam biti muka!

Autor:

Svet

23.07.2021

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz dana u dan Kim je proživljavala stravičnu torturu od strane rođenog oca.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kim Čovn

Kim Čovn (56) iz Darlingtona, objavila je memoare "Ko će ti verovati?" gde je opisala stravičnu torturu koju je iz dana u dan preživljavala od strane svog oca.

U javnosti je bio uvažavan naučnik i profesor univerziteta, a istina je bila jeziva. Bio je ugledan, a živeo je i radio širom sveta. Tada 11-godišnja Kim znala je o kakvom se monstrumu radi. Ona je doživljavala silovanja, izgladnjivanja, a otac pedofil joj je radio i abortuse. Knjiga o proživljenom paklu koju je nedavno objavila izazvala je šok u celom svetu.

Njen otac Fransis Bomot, poznatiji kao Bernard, uvaženi je mikrobiolog i ekspert za histologiju.  To je bilo poznato, ali u kući, on je bio monstrum koji je Kim čak pretio i da će je "rastvoriti u kiselini" ako nekome kaže šta se dešava iza zatvorenih vrata.

Kimini roditelji venčali su se 1960. godine, a detinjarvo je, usled očevog posla, provela u Nigeriji i Sudanu. Potom su se razveli 1968. godine, a majka se sa četvoro dece vratila u Lids.

Onda je otac uzeo Kim kada je napunila 11 godina. Plan je bio da je za vreme raspusta odvede na šestonedeljni put u Keniju, ali nikada je nije vratio majci. Nastupile su godine jezivog zlostavljanja za koje je Fransis osuđen tek 2018. godine.

 

 

Njen otac dobio je zatvorsku kaznu u trajanju od 20 godina, za pet različitih slučajeva silovanja. Kimin muž tada ju je nagovorio da konačno i ona izađe pred policiju i ispriča šta je sve doživela.

Kimina majka, koja je preminula znog srčanog udara 2007. godine, takođe je godinama trpela mentalno i fizičko zlostavljanje od strane svog bivšeg supruga. 

Kako navodi u svojim memoqrima, otac ju je svakodnevno terao da pije pivo i vino u koje je dodavao  čisti alkohol. Oblačio joj je provokativan veš i onda ju je zlostavljao.

Prvi put kada je to uradio, koristio je igračku. Rekao mi je da bi to "uradio sam, ali još sam mlada, a on je moralan, a i ne želi da se isfleka krvlju" – piše Kim.

– Nakon toga, koristio je veliku sveću dok sam ja vrištala u agoniji. To je bilo prvi put. Posle toga, to je radio sam. Napijao me je i terao da iznova i iznova slušam ploču “Pink Flojda” dok bi se on pripremao za monstruoznost. Nakon toga, poslao bi me u školu dok bi on ostao da leži u kući. Svaki put bi mi napomenuo da nikome ne smem da kažem šta se desilo jer će me u suprotnom potopiti u kiselinu – piše Kim.

Sa 15 godina, iako joj je davao kontraceptivne pilule, Kim je zatrudnela. Kako je abortus u Keniji bio ilegalan, proceduru joj je uradio sam.

Naredio mi je da legnem sa nogama u vazduhu, a onda je dohvatio ofinger i krenuo da ga zariva u mene. To je bila agonija u kojoj sam vrištala od bolova. Nije uspelo i onda mi je na silu davao neke pilule, a potom pokušao da “isisa” fetus pumpom za bicikl. Na kraju me je odveo kod nekog lekara na crno da mi uradi abortus – kaže Kim.

I naredne godine je zatrudnela.

– Ovog puta je hteo da zadržimo bebu i glumimo porodicu. Uspela sam da preko prijateljice dođem do lekara koji će mi uraditi abortus – kaže ona.

– U jednom trenutku je u Keniju doveo i moju sestru, ali to ga nije sprečavalo u tome da me zlostavlja. U tih šest godina, bilo je vrlo malo dana kada nisam bila silovana. Nije mi ni padalo na pamet da sestri ili bilo kome drugom priznam šta se dešava. Nakon drugog abortusa, moj otac je dobio posao u Brunejima i vratio me u Englesku. Mislila sam da je moja noćna mora gotova. Međutim, on je dao otkaz i vratio se u Englesku gde je otvorio radnju. Odmah po svom povratku je došao i silovao me.

Tako se zlostavljanje nastavilo i sve je bilo isto kao i u Africi. Pretio mi je da nikome ne smem ništa da kažem. Govorio mi je da, čak i ako kažem, niko mi neće verovati jer on je uvaženi naučnik, a ja niko. Zato moja knjiga i nosi naslov “Ko će ti verovati?” – kaže Kim.

Kim je imala 21 godinu kada je upoznala Džonatana za koga se i udala 1991. godine. Njena udaja bila je i kraj zlostavljanja, a ona i Džonatan su u srećnom braku sa dvoje dece i jednim unučetom. Tek kada su se javile i druge žrtve njenog oca, Kim je skupila hrabrosti da kaže šta se njoj desilo. Njen otac danas ima 82 godine, a priveden je maja 2018. godine, kada mu je određena kazna od 20 godina, prenosi Dejli Mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading