(UZNEMIRUJUĆ VIDEO) MRTVA NA MESTU: Devojka čula pogrešan signal, pa SKOČILA sa mosta BEZ sigurnosnih kanapa!

Autor: Republika

Svet

22.07.2021

15:44

Mlada advokatica Jasenija Morales (25) spremala se za svoj prvi bandži džamping i sa svojim momkom je otputovala na popularno odredište za skakanje u Kolumbiji, ali nažalost njen odmor nije imao srećan kraj.

twitter.com/NoticiasCartag

Morales je skočila sa vijadukta u Amagi, u severnoj Kolumbiji, jer je čula znak, koji je nažalost, bio namenjen njenom momku.

Njoj nije bio zavezan sigurnosti kanap oko članaka, skočila je i ovaj skok se završio kobno po nju.

Njen momak je bio ispred nje u redu kada su se približili platformi, a par je bio 90. tog dana i kada je osoblje dalo znak dečku da skoči, Morales je skočila, jer je pogrešno razumela kome je namenjen znak uprkos tome što na gležnjevima nije imala pričvršćen konopac.

Ona je skočila u provaliju i na mestu ostala mrtva, a dečko je odmah pritrčao da joj pomogne. On se prvi našao pored nje i uzaludno je pokušavao da joj da veštačko disanje.

 

 

Vatrogasci iz Amage su samo mogli da proglase smrt.

Gustavo Guzman, predsednik opštine Fredonija rekao je za El Tiempo da je ona bila zbunjena,

Signal je bio upućen njenom dečku jer je on već bio vezan sigurnosnom opremom, a njoj je stavljen samo zaštitni šlem, tako da se ona zbunila i požurila - rekao je Guzman.

Njen momak je još uvek na tretmanu zbog povreda koje je zadobio dok je trčao ka njoj, rekao je da je u šoku.

Kako prenose lokalni mediji, lekari u bolnici su rekli da je Moralesova doživela srčani udar pre nego što je dotakla zemlju.

Njen brat Andres opisao ju je kao srećnu ženu koja je volela da čita i pleše.

-Moja sestra je bila devojka sa najboljim osobinama, srećna, spontana, pomagala je svima kojima je mogla i volela je svoje prijatelje kao i oni nju.

Lokalne vlasti su otvorile istragu nakon tvrdnji da dve kompanije koje isporučuju opremu i nude usluge na tom mestu nisu ovlašćene za to.

Komentari (0)

Loading