SVI DAJEMO OTKAZ! Radnicima restorana PREKIPELO zbog nehumanih uslova, pa kolektivno dali OSTAVKU na šokantan način (FOTO)

Autor:

Svet

13.07.2021

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radikalan potez potlačenih radnika!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Grupa nezadovoljnih radnika Burger Kinga odlučili su da svoju svađu sa šefovima iznesu u javnost i to pomoću jednostavne poruke koju su ostavili na znaku restorana. Vest o ovom događaju brzo je postala viralna.

"SVI DAJEMO OTKAZ", glasio je natpis ispred restorana u Linkolnu, Nebraska, preneo je KLKN-TV.

"IZVINITE ZBOG NEPRIJATNOSTI."

Poruka, koju je uprava restorana skinula u subotu, bila je delo ekipe nezadovoljnih zaposlenih koji su odlučili da daju otkaz zbog teških uslova rada i dugih smena.

 

 

Bivša generalna direktorka Rejčel Flores, jedna od devet radnika koji su odložili kecelje, rekla je da je jednom završila u bolnici zbog dehidracije nakon što je radila u sparnoj kuhinji bez klima uređaja.

- Prošli su kroz toliko upravnika okruga od kada sam generalni direktor - rekla je Flores, koja je počela da radi u restoranu u januaru, za KLKN.

"Niko nije došao u radnju da mi pomogne. Oni su tako odsutni."

Ona je navela da je ideja za poruku na znaku došla od njenog osoblja kao neka vrsta "podsmevanja menadžmentu iznad njih".

- Nisam mislila da će iko to primetiti, jer smo izmenili samo jedan znak, ali onda je nastala ludnica na Fejsbuku - rekla je Flores i dodala da je zatim "dobila poziv od menadžmenta koji je zahtevao da ga skine".

Šef joj je poručio da vrati ključeve jer je otpuštena, navode mediji.

Druga bivša radnica, Kajli Džonson, izjavila je da je u restoranu ostala samo kako bi pomogla Rejčel čiji restoran je imao ozbiljan manjak zaposlenih.

- Znala sam šta se dešavalo sa kadrovima - navela je i dodala da "su čekali da dođe još ljudi, ali se to nije desilo", piše Njujork Post.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading