KAKAV BLAM - BAJDEN POMEŠAO ĐUKANOVIĆA I KRIVOKAPIĆA! Američki predsednik zaboravio s kojim đetićem je pričao na samitu NATO!

Autor: Republika

Svet

12.07.2021

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik je poslao čestitku predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću povodom Dana državnosti njegove zemlje i zahvalio mu na nedavnom razgovoru koji su imali na samitu NATO u Briselu, zaboravivši da tamo nije pričao s Milom već sa crnogorskim premijerom Zdravkom Krivokapićem.

RepublikaFoto: tanjug/AP
Džo Bajden pomešao Mila Đukanovića i Zdravka Krivokapića 

Američki predsednik Džozef Bajden čestitao je predsedniku Milu Đuknoviću 13. jul, Dan državnosti Crne Gore, ali ga je u čestitki pomešao sa premijerom Zdravkom Krivokapićem, piše Sputnjik.

- Bilo je važno čuti vaše inpute tokom našeg nedavnog NATO samita u Briselu - napisao je Bajden u četsitki obraćajući se Đukanoviću, koji, međutim, nije prisustvovao pomenutom samitu jer je tamo bio crnogorski šef vlade Krivokapić.

Bajden je u čestitki, između ostalog, napisao da će SAD "nastaviti da pružaju snažnu podršku narodu Crne Gore u napretku na evroatlanskom putu i implementaciji reformi potrebnih za pristupanje Evropskoj uniji", prenosi Tanjug.

Bajden je čestitao i četvrtu godišnjicu članstva Crne Gore u NATO.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading