BAJDEN KORISTIO OČEV NOVAC DA S PROSTITUTKAMA SNIMA FILMOVE ZA ODRASLE! Cure novi SKANDALOZNI DETALJI, šef SAD je sve znao, ali TAJNA SLUŽBA NEGIRA!

Autor: Republika

Svet

23.06.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najnoviji detalji o raskalašnom životu Hantera Bajdena, pokazuju da je aktuelni američki predsednik Džo Bajden u jednom trenutku platio račune svom sinu za prostitutku, budući da su sve njegove kartice tad odbijene.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Cure novi detalji o skandaloznom životu Hantera Bajdena, sina Džoa Bajdena 

Novi skandalozni detalji o raskalašnom životu Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džoa Bajdena, procurili su u javnost iz dokumenata čuvanih u njegovom lap-topu, u čiji je sadržaj uvid imala policija SAD, ali i brojni mediji širom sveta, a o čemu je Republika već pisala. 

Reč je o lap-topu koji je Hanter Bajden 2017. navodno ostavio na servisiranju u jednoj lokalnoj radnji u Njujorku, ali se nikad nije vratio po njega. Spletom najrazličitijih okolnosti sadržaj iz kompjutera je stigao kako do američke policije, tako i do novinara, a i dan danas cure još nepoznate informacije o bludnom životu sina političara sa jednom od najzavidnijih karijera u američkoj istoriji. 

Na osnovu podataka iz računara, svet je saznao da je Hanter Bajden bio navučen na drogu i na alkohol, da je unajmljivao prostitutke, bio uvučen u najrazličitije situacije koje su se kosile sa zakonom i redovno varao svoju dugodišnju suprugu. Sada je, međutim, otkriveno da je u finansiranju njegovih skandaloznih navika udela imao i sam Džo Bajden.  

Naime, prema podacima iz lap topa, Hanter Bajden je 2018. odseo u luksuznom holivudskom hotelu Chateau Marmont, odakle je koristio svoj omiljeni sajt za unajmljivanje prostitutki Emerald Fantasy Girls. Na njemu je pronašao profil izvesne Jane, u čijem je opisu stajalo da je visoka, vitka brineta i Ruskinja zelenih očiju, pa se Hanter odlučio da joj odmah piše. 

- Zdravo, ja sam Rob. Odseo sam u hotelu Chateau Marmont. Da li si sad slobodna - napisao je Hanter koristeći skraćenu verziju svog prvog imena, Robert, koje retko navodi u javnosti. 

Od tog trenutka on je sa Janom proveo nekoliko dana zatvoren u hotelu, gde su ispijali votku, snimali porno filmove, alkoholisali se i pušili krek. Na jednom snimku iz lap-topa vidi se kako žena sa Hanterovog penisa, koji je u erektivnom stanju, jede bombonice. 

Međutim, pravi problem je nastupio nakon što se par rastao i nakon što je Hanter trebalo da plati za usluge prostitutke, a sve njegove kreditne kartice su jedna za drugom odbijane kao da su u blokadi. Ipak, tada je odjednom, kako na račun sajta Emerald Fantasy Girls, tako i na lični Janin račun, stizala jedna uplata za drugom sa različitih adresa, tako da je iznos na kraju dostigao vrtoglavih 25.000, iako je ceh bio 8.000 dolara.   

 

 

Sudeći po sadržaju iz lap topa, Jana je neposredno nakon svih uplata pisala Hanteru i rekla mu da je na njen račun stigla mnogo veća suma nego što su dogovorili. 

- Na moj račun je prošlo baš mnogo transakcija sa različitih računa. Samo od sinoć je prvo bilo 8.000, pa onda opet 8.000, pa 3.500. Zovi me kad budeš mogao da bih mogla da ti vratim novac. Bolje je ako me pozoveš lično - stoji u poruci koja je sačuvana u Hanterovom računaru. 

Ubrzo zatim sledi još jedna poruka od nje. 

- Srećna sam kad vidim ovoliko para na svom računu, ali ne brini, vraćam ih - napisala je prostitutka, na šta joj je Hanter samo kratko uzvratio: "Pošalji mi nazad pare. molim te". 

Međutim, malo više od dva sata nakon te prepiske, Hanter je dobio poruku od Roberta Sevidža, agenta tajne službe zaduženog za Los Anđeles u to vreme kada je Džo Bajden i dalje bio pod zaštitom kao nekadašnji potpredsednik SAD. 

- U lobiju sam, molim te siđi. Hvala, Rob - glasi kratka poruka agenta, na koju je Hanter uzvratio: "Za pet minuta". 

Međutim, Sevidžov advokat jeubrzo nakon objave tih informacija saopštio kako njegov klijent nikad nije bio kontaktu sa Haterom Bajdenom, te da su poruke montirane. Međutim, poruka je bilo još. 

- Hajde molim te H (prim. aut. H od Hanter), sve ovo je povezano sa Seltikovim računom - napisao Sevidž nekoliko trenutaka kasnije, koristeći jedno od kodnih imena Džoa Bajdena korišćenih u vreme kada je bio potpredsednik - Seltik. 

- Zove me na svakih 10 minuta. Pusti me da dodjem gore ili siđi. Ne mogu da ti pomognem ako mi ne dozvoliš H - istakao je agent. 

 

 

Prema navodima Dejla mejla, nije jasno koji je tačno od mnogobrojnih računa nađenih na Hanterovom računaru, a sa kojih je izvršena transakcija prostitutki, povezan sa aktuelnim predsednikom SAD. 

Što se tiče prebačenog novca, pokazalo se da je sve, osim 5.000 dolara, bilo vraćeno Hanteru, a da je za ostatak navodno postojao problem s bankom. 

Inače, Hanter je ubrzo postao persona non grata u hotelu  Chateau Marmont zbog korišćenja droga, pa se ubrzo prebacio na korišćenje Sunset Boulevard hotela, gde je posebno često boravio nakon razvoda sa Kejtlin Bule. O tome je i sam pisao u svojim nedavno objavljenim memoarima "Divne stvari". 

Podsetimo, predsednik SAD je više puta izjavljivao da je kao otac oduvek pokušavao da bude podrška svom sinu, posebno nakon što mu je stariji sin, Bo, preminuo od raka mozga 2015. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading