PUTIN TRAMPU IZRAZIO SAUČEŠĆE!

Autor: Tanjug

Svet

06.11.2017

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je danas saučešće predsedniku SAD Donaldu Trampu povodom pucnjave u crkvi u Saterlend springsu u južnom delu Teksasa gde je ubijeno 26 ljudi, prenosi TAS S.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

- Molim Vas, primite moje saučešće povodom tragedije koja se desila u Teksasu. Teško je zamisliti okrutniji i ciničniji zločin od ubijanja ljudi tokom službe u crkvi - piše u saopštenju objavljenom na sajtu Kremlja.

Američki predsednik Tramp rekao je ranije danas da je pucnjava u Teksasu, u kojoj je ubijeno 26 osoba, vezana za mentalnu poremećenost napadača i da oružje ne treba posmatrati kao problem, dok su vlasti utvrdile da je napadač otpušten iz vazduhoplovnih vojnih snaga zbog napada na svoju ženu i dete.

Portparolka američkih vazduhoplovnih snaga En Stefanek rekla je da je napadač Devin Keli proveo 12 meseci u zatvoru nakon suđenja pred vojnim sudom 2012. godine, a 2014. je otpušten iz vojske zbog lošeg vladavanja i smanjen mu je čin, prenosi AP.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading