I MELANIJA LJUTA: Neće naslednicu ni preko telefona da čuje

Autor: b92, Republika

Svet

10.11.2020

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Melanija Tramp, prva dama SAD, ide koracima supruga Donalda Trampa, pa je odlučila da ne obavi telefonski razgovor sa budućom prvom damom Džil Bajden, preneo je danas Dejli Ekspres pozivajući se na izvore Dejli mejla.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Trampovi ne priznaju pobedu Bajdena na izborima, a predsednik SAD, prema izvorima CNN, zasad nema nameru da primi Džoa Bajdena u Beloj kući.

Tranzicioni tim izabranog američkog predsednika Džoa Bajdena saopštio je u ponedeljak uveče da razmatra pokretanje pravnog postupka protiv kašnjenja državnih službi da proglase demokratskog kandidata pobednikom izbora u SAD.


 
Državna izborna komisija obično proglašava kandidata predsednikom kada postane jasno da je osvojio vlast, nakon čega proces prenosa vlasti može da počne, prenosi Rojters.

To se još nije dogodilo, iako su sve vodeće američke medijske kuće proglasile Bajdena pobednikom još u subotu, jer je bilo jasno da je premašio neophodnih 270 elektorskih glasova, dodaje Rojters.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading