(FOTO) Melanija se obukla kao princeza Dajana i to namerno!

Autor: Tanjug

Svet

03.06.2019

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melanija Tramp danas je, tokom zvanične posete njenog supruga Velikoj Britaniji, na poseban način odala počast pokojnoj princezi Dajani - obukla je Dolče i Gabana haljinu u Dajaninim najdražim bojama - beloj i mornarsko plavoj, piše Dejli Mejl.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melanija i Donald Tramp sa princom Čarlsom i Kamilom

Ona je D&G haljinu oplemenila mornarsko plavim kamenom, belo-mornarsko plavim Erve Pjer šeširom i mornarsko plavim cipelama na štiklu marke Manolo Blanik.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Prva dama SAD evidentno je pronašla inspiraciju u odevnoj kombinaciji koju je princeza Dajana nosila 1995. godine, povodom 50. godišnjice pobede na Japanom u Drugom svetskom ratu.

Predsednika SAD Donalda Trampa i prvu damu Melaniju Tramp po dolasku u Londonu primili su vojvoda i vojvotkinja od Kornvola, princ Čarls i Kamila, a u Bakingemskoj palati dočekala ih je kraljica Elizabeta II. Vojvotkinja Kamila odučila se za belu haljinu do ispod kolena i beli šešir.

Dolazak predsednika i prve dame s balkona palate pratili su Trampova ćerka Ivanka i njen suprug Džared Kušner. Ivanka Tramp za tu je priliku obukla beli sako i belu suknju dizajnerke Alesandre Rič.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading