(FOTO) Nađeno telo Britanke koja je nestala u Grčkoj: Natali na dnu provalije uočio vatrogasac, u njenoj sobi tragovi krvi!

Autor: Republika

Svet

07.08.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo astrofizičarke Natali Kristofer (34), koja je nestala u ponedeljak na grčkom ostrvu Ikarija kada je otišla na trčanje, pronađeno je na dnu provalije, preneli su grčki mediji.

RepublikaFoto: facebook.com/Natalie Christopher
Natali Kristofer

Kako je prenela nacionalna televizija Ant1 njuz, njen leš pronašao je vatrogasac dobrovoljac 800 metara od hotela u kojem je odsela sa svojim 38-godišnjim dečkom sa Kipra.

Da podsetimo, Natali je nestala u ponedeljak nakon što je otišla na trčanje. Kada se nije javila dečku na telefon, on je prijavio njen nestanak policiji.

Tokom istrage policija je otkrila i tragove krvi na njenom jastuku, a sobarica je ispričala kako se par svađao noć pre nestanka.

Par je u subotu došao na ostrvu i trebalo je da se u ponedeljak vrate na Kipar, gde su oboje živeli. Međutim, ona se nije vratila sa trčanja a sada je potraga dobila tužan epilog.

Za sada nisu poznati detalji njene smrti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading