(VIDEO) Šefu Bele kuće se smeje ceo svet: Tramp ne zna kako funkcioniše kišobran!

Autor: Republika

Svet

07.04.2019

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni svetski mediji ponovo se pitaju da li Donald Tramp uopšte ume da zatvori kišobran, odnosno - da li stvarno ne ume da zatvori kišobran!

Ovaj planetarni rebus usledio je najpre nakon što je predsednik SAD snimljen kako ulazi u avion i, umesto da zatvori kišobran i unese ga u predsedničku letelicu, ostavlja ga ispred vrata.

Na najnovijem snimku, koji je objavio američki Hil, Tramp se sa kišobranom penje u avion, ali ovog puta ga ne ostavlja rasklopljenog na podu na ulasku u letelicu, već neko ko stoji iza vrata, najverovatnije član obezbeđenja, samo pruža ruku i preuzima kišobran iz Trampove ruke.

 

 

Snimak je na društvenim mrežama izazvao podsmeh na račun predsednika SAD, uz podsećanje na njegove prethodne gafove i pehove sa kišobranom. 

"Kad bi ovaj kišobran umeo da priča", "Tramp i dalje proučava kako se zatvara kišobran", "Još nije skapirao kako se to radi". Ima i onih koji ga brane, uz opasku da se bavi važnijim temama, da je preopterećen reformama, dok neki kažu da je jednostavno - lenj i da mu se može.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading