Skripaljeva majka: Proglasiti Sergeja i Juliju NESTALIMA!

Autor: Tanjug

Svet

19.02.2019

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka bivšeg dvostrukog agenta Sergeja Skripalja, koji se izgubio iz očiju javnosti posle incidenta u Solsberiju, zatražila je od ruske policije da Skripalja i njegovu kćerku Juliju proglasi nestalim osobama, kaže Skripaljeva nećaka Viktorija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
NESTAO: Sergej Skripalj

Ona je za TAS S rekla da je poslednji put razgovarala telefonom sa svojom rođakom Julijom Skripalj 24. jula 2018. godine, ističući da joj Julija tom prilikom nije rekla kada bi mogla da se vrati u Rusiju.

Portparol ruske ambasade u Londonu prethodno je, komentarišući pisanje medija o narušenom zdravlju Skripalja, inače ruskog državljanina, saopštila da je ambasada izrazila zabrinutost za njegovu sudbinu.


- Nažalost britanski zvaničnici ne obaveštavaju ambasadu o zdravstvenom stanju Skripaljevih, koji su trenutno u izolaciji. Nemamo predstavu šta se dešava sa njima. Više zahteva koje smo poslali Forin ofisu, ostali su bez odgovora - rekao je portparol, prenosi Tas s.
Foto: Tanjug/AP
Julija Skripalj

Britanski Sandej tajms preneo je, na osnovu podataka dobro obaveštenog izvora, da se Skripaljevo stanje pogoršalo i da prima terapiju kod kuće.


Prošlog marta Sergej i Julija Skripalj pronađeni su u parku u Salsberiju i utvrđeno je da su otrovani nervnim agensom novičokom, za šta je Velika Britanija optužila Rusiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading