MUŠKARAC SE IŽIVLJAVAO NAD ĆERKOM, GODINAMA JE SILOVAO U PORODIČNOJ KUĆI! Produžen pritvor ocu MONSTRUMU!

Autor:

Svet

11.02.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni se nalazi u istražnom zatvoru od kraja decembra prošle godine, a nakon isteka prvobitnog jednomesečnog pritvora, Viši sud u Podgorici produžio mu je boravak iza rešetaka za dodatna dva meseca.

MUŠKARAC SE IŽIVLJAVAO NAD ĆERKOM, GODINAMA JE SILOVAO U PORODIČNOJ KUĆI! Produžen pritvor ocu MONSTRUMU!

Foto: shutterstock

Više državno tužilaštvo u Podgorici pokrenulo je istragu protiv B.H, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju kćerku.

Prema navodima iz spisa predmeta, osumnjičeni se tereti za produženo krivično delo silovanja, koje se prema optužnici događalo od aprila do 21. decembra 2023. godine, kako u porodičnoj kući svojih roditelja, tako i u svojoj porodičnoj kući, prenosi Pink.

Medicinski nalazi kao ključni dokazi

U spisima predmeta našli su se i nalazi psihologa i medicinskog osoblja koje je radilo na oporavku devojke. Njihova svedočenja ukazuju na loše fizičko i psihičko stanje žrtve, te su dijagnostifikovani simptomi visokog stepena traume, koji ukazuju na to da je reč o žrtvi seksualnog nasilja.

Pritvor produžen za dva meseca

Osumnjičeni se nalazi u istražnom zatvoru od kraja decembra prošle godine, a nakon isteka prvobitnog jednomesečnog pritvora, Viši sud u Podgorici produžio mu je boravak iza rešetaka za dodatna dva meseca. Na tu odluku žalio se branilac okrivljenog, međutim, Apelacioni sud odbacio je žalbu kao neosnovanu.

Reakcije javnosti i dalji tok istrage

Ovaj slučaj izazvao je veliku pažnju javnosti i podigao svest o problemu seksualnog nasilja u porodici. Dok se istraga nastavlja, očekuje se dalji razvoj događaja pred sudom, a sudski postupak će biti praćen sa velikim interesovanjem i pažnjom javnosti.

(Pink)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading