JEDAN OD NAJDIRLJIVIJIH SNIMAKA NA INTERNETU: Ljubav para iz Splita naterao je mnoge da ZAPLAČU - VIDEO PREGLEDAN SKORO 17 MILIONA PUTA! (VIDEO)

Autor: D.B.

Svet

10.01.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od korisnica je napisala: "Doneo je supruzi morsku vodu da je dotakne. Počela sam da snimam ovog dragog starijeg čoveka ni ne znajući gde ide..."

JEDAN OD NAJDIRLJIVIJIH SNIMAKA NA INTERNETU: Ljubav para iz Splita naterao je mnoge da ZAPLAČU - VIDEO PREGLEDAN SKORO 17 MILIONA PUTA! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Na popularnoj društvenoj mreži TikTok nedavno je postao viralan snimak koji je izazvao lavinu emocija među korisnicima. Snimak dolazi iz Splita i prikazuje dirljiv gest jednog starijeg gospodina koji je rasplakao mnoge svojim postupkom.

Na snimku se vidi kako gospodin pažljivo korača s plaže noseći u rukama morsku vodu. Zatim se približava svojoj supruzi i prebacuje je u njene ruke kako bi i ona mogla da dotakne more. Ovaj jednostavan, ali duboko emotivan gest, izazvao je talas simpatija među onima koji su imali priliku da vide ovaj snimak.

Jedna od korisnica je napisala: "Doneo je supruzi morsku vodu da je dotakne. Počela sam da snimam ovog dragog starijeg čoveka ni ne znajući gde ide...", a njen snimak je prikupio neverovatnih 17 miliona pregleda i 4.3 miliona lajkova, jasno pokazujući koliko je ova priča dirnula ljude širom sveta.

@hahahanmay He brought his wife sea water to touch 😭 #thisislove #oldpeople #splitcroatia ♬ New Home - Frozen Silence

Komplimenti i izrazi oduševljenja su se nizali u komentarima ispod snimka. "Ovo je prava ljubav", "Suze mi se slivaju niz lice", "Ljubav je svuda oko nas" i "Ovo je najlepše što sam videla danas" samo su neki od brojnih komentara koji su potvrdili koliko je ovaj gest ganuo ljude.

Ovaj snimak je još jedan dokaz da su ljubav i pažnja prema voljenima univerzalni jezik koji dira srca ljudi širom sveta. Njegova jednostavnost i istinska emotivna vrednost su ono što je ovu priču učinilo tako posebnom i inspirativnom za mnoge.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading