ZDRAVKA SVOJIM "DA" NADJAČALA I ZVUK SIRENA I ROTACIJA! Romantična prosidba u krugu Doma zdravlja u novogodišnjoj noći! (VIDEO)

Autor:

Svet

03.01.2024

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Đurić je medicinski tehničar u Domu zdravlja u Brodu. On je bio dežurni radnik na svom radnom mestu tokom novogodišnje noći.

ZDRAVKA SVOJIM "DA" NADJAČALA I ZVUK SIRENA I ROTACIJA! Romantična prosidba u krugu Doma zdravlja u novogodišnjoj noći! (VIDEO)

Foto: Facebook

Doček nove 2024. godine, zauvek će ostati urezan u srcima i pamćenju Zdravke i Vladimira iz Broda u Republici Srpskoj.

 

 

Vladimir Đurić je medicinski tehničar u Domu zdravlja u Brodu. On je bio dežurni radnik na svom radnom mestu tokom novogodišnje noći.

I iskoristio je ono što mu se pružilo, na originalan način je zaprosio svoju devojku Zdravku Trifunović  i to uz  rotacije i sirene ambulantnih kola. 

Zdravka je, naravno, rekla "DA", a onda je krenuo vatromet!

Podsećamo, i u Srbiji je momak iz Vatrogasne jedinice MUP zaprosio dragu tačno kad su kazaljke na satu otkucale ponoć! Sve se dešavalo na Avali tokom novogodišnje noći.

Ona je naravno, pristala da se uda za njega, a odmah nakon toga usledio je, isto kao i u Hrvatskoj, vatromet i opšte slavlje okupljenih prijatelja koji su bili deo ovog iznenađenja.

Komentari su se ispod obe objave samo nizali.

- Brat će lako da zapamti datum.

- Gledaj ove majmunčine što im smeta vatromet. Burazeru, ja bih svakom dao 100 vatrometa kad zaprosi devojku! 

Ipak da nisu bili svi sreće ove dvojice ljudi, svedoči i snimak sa kraja prošle godine, kada je u Rimu jedan mladić želeo javno, na romantičnom putovanju, zaprosi svoju devojku. Pred prepunim trgom, mladić je kleknuo i zaprosio svoju voljenu, međutim ona je odbila da se uda za njega. Više o tome, pročitajte ovde.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading