ŠTA SE DESI KADA SE UKRSTE TIKA ŠPIC I GORAN VESIĆ?! Pa naravno, scena iz "Porodičnog blaga": Pogledajte kako se ministar snašao u ulozi SUDIJE RISA! (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

03.01.2024

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu scenu svi dobro pamtimo, a ministar Vesić i glumac Predrag Smiljković pokušali su da je verodostojno odglume.

ŠTA SE DESI KADA SE UKRSTE TIKA ŠPIC I GORAN VESIĆ?! Pa naravno, scena iz "Porodičnog blaga": Pogledajte kako se ministar snašao u ulozi SUDIJE RISA! (VIDEO)

Foto: Tiktok/sicve011

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić objavio je na društvenoj mreži Tik Tok snimak koji je mnoge nasmejao, i podsetio na neko drugo vreme, kada je serija "Porodično blago" bila neizostavni repertoar svakog doma u Srbiji. 

Naime, Vesić je bio u ulozi ozloglašenog sudije Risa, kog u seriji igra glumac Branislav Lečić, dok je Tiku Špica, igrao niko drugi do on sam, s obzirom na to da Predraga Smiljkovića u privatnom životu zovu po ulozi iz serije. 

Njih dvojica su odglumili čuveni dijalog, u kom Špic sebe naziva mučenikom, što je mnoge korisnike ove mreže nasmejalo do suza.

U videu ispod pogledajte kako je sve to izgledalo: 

 

https://www.tiktok.com/@sicve011/video/7319810068688555270?is_from_webapp=1&sender_device=pc

 

Podsetimo, ministar Vesić je poznat po zanimljivom sadržaju koji plasira na mrežama, a ne sumnjamo da će i ovaj video zabeležiti veliki broj pregleda, s obzirom na to da se radi o glumcu koji je mnogima među omiljenim iz pomenute serije. 

Podsetimo, "Porodično blago" je srpska televizijska serija gde su režiju uradili Aleksandar Đorđević i Mihailo Vukobratović. Scenario su napisali Siniša i Ljiljana Pavić. Kompozitor muzike je Kornelije Kovač.

Serija je snimana i premijerno prikazivana u periodu od 1998. do 2002. godine i ima 62 epizode. Kada je serija premijerno prikazivana, puštana je jedna epizoda nedeljno, i to u nedelju od 20:05.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading