"NIKOME NE ODGOVARA ŠTO JE SRBIJA LIDER" Siniša Mali izričit: Opozicija da odluči da li Beograd ruše "njihovi saborci ili ubačeni elementi"

Autor: D.B.

Vesti

26.12.2023

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Siniša Mali je jasno stavio do znanja da će se fokusirati na dalji ekonomski razvoj Srbije, ignorišući pritiske i optužbe opozicije

"NIKOME NE ODGOVARA ŠTO JE SRBIJA LIDER" Siniša Mali izričit: Opozicija da odluči da li Beograd ruše "njihovi saborci ili ubačeni elementi"

Foto: Printscreen

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali istakao je da svaki indikator srpske ekonomije govori o uspehu, ali da to ne odgovara onima kojima nije u interesu jaka Srbija. Mali je naglasio da Srbija treba da bude lider, što nikome u susedstvu ne odgovara, osim samoj Srbiji.


Mali je istakao da oni koji sebe deklarišu kao protivnici nasilja zapravo propagiraju rušenje i uništavanje, što je, prema njegovim rečima, vređanje inteligencije građana Srbije. Komentarišući nerede u Beogradu nakon održanih gradskih i parlamentarnih izbora, Mali je istakao da su lideri opozicije, kada su videli da građani ne podržavaju nasilje, pokušali da se ograde od istog, čime su, kako je rekao, pokazali da ne mogu da se odluče da li podržavaju nerede ili su oni "ubačeni elementi".


Mali je odlučno poručio da neće trošiti vreme na njih, te da će se vlada fokusirati na očuvanje mira i stabilnosti, poštujući volju građana. On je naglasio da su građani ti koji odlučuju o razvoju zemlje i da to nije pitanje stranih ambasada niti "ubačenih elemenata". Takođe je istakao da ne zna na osnovu koje konvencije lideri opozicije imaju pravo da obiđu uhapšene zbog nereda i rušenja Beograda, te da je "u fudbalu i košarci uvek sudija kriv".

- Neću da trošim vreme na njih. Sačuvaćemo mir i stabilnost, poštovaće se volja građana, oni su ti koji odlučuju kako će zemlja da se razvija, to nisu ni strane ambasade niti ubačeni elementi - zaključio je Mali.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
SANJA

26.12.2023 13:10

Nece im uspeti ma sta god radili... Odbranicemo Srbiju!