NAROD LUDI ZBOG SAOBRAĆAJNIH GUŽVI, JER ONI "PIKAJU" LOPTE NASRED ULICE: Desetak demonstranata napravilo potpuni kolaps! (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.12.2023

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I današnje demonstracije sve više liče na klasično iživljavanje nad građanima Beograda, koji do posla i sa posla ne mogu ni da putuju zbog saobraćajnih gužvi, koje je napravilo desetak demonstranata koji su zakrčili jednu od najprometnijih saobraćajnica.

NAROD LUDI ZBOG SAOBRAĆAJNIH GUŽVI, JER ONI "PIKAJU" LOPTE NASRED ULICE: Desetak demonstranata napravilo potpuni kolaps! (VIDEO)

Foto: tiktok/printscreen/kreni_promeni

Grupa od stotinak studenata, kao i pistalice Srbije protiv nasilja koje predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić i koji su sinoć razlupali Skupštinu grada Beograda u svom divljačkom pohodu, okupili su se u centru Beograda kako bi nastavili sa iživljavanjem nad strpljenjem i voljom građana kojima je onemogućeno kretanje, jer je desetak pristalica opozicije zakrčilo jednu od glavnih prestoničkih saobraćajnica.

 

@kreni_promeni

Studenti igraju fudbal i odbojku u Kneza Miloša.

♬ original sound - Kreni-Promeni

 

Naime, dok se narod nervira, pronalazi alternativne načine da stigne do željene lokacije u Beogradu, kreće ranije na posao, do istog putuje satima, zbog samovolje pojedinaca, upravo ti pojedinci, a to je desetak demonstranata nasred Ulice Kneza Miloša "pikaju" loptu, igraju fudbal, odbojku...trče po ulici i na taj način potpuno je blokiraju.

Građani su potpuno nezadovoljni jer je nekolicina demonstranata potpuno blokirala grad, a čak su i sami priznali za Šolakove medije da su se okupili kako bi smetali građanima.

Reporter N1: - Evo, studenti su blokirali Kneza Miloša (jednu od najprometnijih ulica u Beogradu) i igraju fudbal, odbojku, frizbi... A sa nama je jedan od studenata, vi ste se odlučili danas da se bavite sportom? Student: Da, lepo je vreme pa da iskoristimo...

N1: - A zar ne misliš da time što igraš odbojku na ulici smetaš drugim građanima Beograda?

Student: - Nadam se da smetam, došli smo da smetamo, da zablokiramo grad, to je bila i poenta današnjeg izlaska!

Iako su najavljivali na hiljade nezadovoljne omladine, pojavila se ''šačica'' njih, koji sebe nazivaju predstavnicima studenata, najpre su blokirali Birčaninovu ulicu, a onda raskrsnicu između Birčaninove i Kneza Miloša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ali

25.12.2023 17:58

Dobro je da znate da brojite.

Boban

29.12.2023 22:18

Kako da prepoznate glupog čoveka? Nema osećaj stida i srama. To kaže Sigmund Frojd.