STUDENTI PENZIONERI! N1 ih predstavlja kao mlade studente, a prosek godina 70!

Autor:

Vesti

25.12.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protest pristalica Liste "Srbija Protiv Nasilja" ispred Ministarstva Državne Uprave

STUDENTI PENZIONERI! N1 ih predstavlja kao mlade studente, a prosek godina 70!

Foto: Printskrin/Tviter/@LaziDetektor

Jutros u 11 sati, pristalice liste "Srbija protiv nasilja" okupile su se ispred zgrade Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave kako bi izrazile svoje nezadovoljstvo.

Među okupljenima, primećeni su i "studenti" sa natpisom "STUDENTI ISPRED MINISTARSTVA", a za N1 je govorio Ivan Bjelić, koji je na svom Instagram profilu naglasio da nije student, dok su iza njega bili stariji građani, bake i deke stariji od 70 godina.

 


**Ivan Bjelić - Predvodnik Protesta i Incidenti ispred RIK-a**



Ivan Bjelić, jedan od predvodnika protesta, već je poznat javnosti po aktivnostima ispred Republičke izborne komisije (RIK), gde su se dogodili brojni incidenti i brutalni napadi na članove komisije.

Pristalice Srbije protiv nasilja koje predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić i koji su sinoć razlupali Skupštinu grada Beograda u svom divljačkom pohodu, ponovo su se okupili u centru Beograda, zajedno sa studentima kojih ima manje nego "večitih".

Trenutno ciče, skiče i penju se po zgradi Ministarstva za lokalnu samoupravu, a tokom dana planiraju i da blokiraju Brankov most.

Prema našim saznanjima blokade grada su već počele, pa je tako blokirana Kneza Miloša kod zgrade Vlade. Blokada grada i Brankovog mosta, prema rečima okupljenih demonstranata trajaće do 17 časova.

Grupa studenata izašla je iz Birčaninove u ulicu Kneza Miloša gde će, pre najavama, blokirati saobraćaj sve do 18 sati.

Studenti su ranije najavili da će blokirati saobraćaj u Beogradu na dva mesta ukoliko od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave ne dobiju odgovor na njihov zahtev da se otvori i revidira birački spisak.

Jedan od studenata obratio se okupljenima i rekao da će pošto nisu dobili odgovor ministarstva blokirati ulaz i izlaz iz ovog ministarstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 


 

Komentari (11)

Loading
Nina

25.12.2023 17:12

Student od 40+ leta,moj ispisnik,da se mane setnje i pocne nesto i da radi u zivotu.

Nikaana79

25.12.2023 18:19

Samo lazu I izmisljaju,drugo ne znaju.

Mila

25.12.2023 18:54

Од њих се само лажи и очекују. Ништа ново.

Lola

25.12.2023 22:09

Ja bih od ovakvih digao ruke! Pomoći ovakvim vandalima nema!