''ČAJ PREVOZIMO ZA RINFUZ''! Bosanac i Slovenac pokušali da preveslaju hrvatske carinike i prokrijumčare MDMA

Autor:

Svet

02.01.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su ubrzo "nanjušili" da vozilo slovenačkih nacionalnih oznaka prevozi drogu, odnosno 796,8 grama tzv. MDMA.

''ČAJ PREVOZIMO ZA RINFUZ''! Bosanac i Slovenac pokušali da preveslaju hrvatske carinike i prokrijumčare MDMA

Foto: Shutterstock

Dvojica osumnjičenih 32-godišnjaka, iz Bosne i Hercegovine i Slovenije, krivično su prijavljivani za neovlašćenu proizvodnju i promet opojnih droga.

- Čaj prevozimo za rinfuz - rekao je 32-godišnji slovenački državljanin policajcima na graničnom prelazu Hrvatska Kostajnica prošlog petka oko podneva.

Zajedno sa svojim 32-godišnjim saputnikom, državljaninom BiH, mislio je da uđe u Republiku Hrvatsku igrajući na kartu "čaja", ali im niko od dežurnih službenika granične kontrole nije poverovao, prenosi Jutarnjilist.

Policija "nanjušila" laž

Policajci su ubrzo "nanjušili" da vozilo slovenačkih nacionalnih oznaka prevozi drogu, odnosno 796,8 grama tzv. MDMA. Pretpostavlja se da je ekstazi, koji je bio namenjen preprodaji, za proslavu Nove godine. Ne zna se gde su opijati trebalo da budu isporučeni.

Dvojac je odmah uhapšen i predat pritvorskom nadzorniku PU Sisačko-moslavačke uz krivičnu prijavu za neovlašćenu u proizvodnju i promet opojnih droga, a s obzirom da se radi o stranim državljanima, za njih je zatražen istražni zatvor jer postoji rizik od bekstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading