HRVATICA POŠLA PO MARGARIN PA U PRODAVNICI POZNATOG LANCA DOŽIVELA UŽAS! Dobila 7.750 EVRA ODŠTETE!

Autor:

Svet

30.12.2023

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio u julu oko 18:45 u prodavnici u Slatini dok je žena kupovala margarin i mlečne proizvode. Okliznula se kada je naletela na baru vode koja je curila iz rashladnog uređaja.

HRVATICA POŠLA PO MARGARIN PA U PRODAVNICI POZNATOG LANCA DOŽIVELA UŽAS! Dobila 7.750 EVRA ODŠTETE!

Foto: Shutterstock

Žena iz Slatine u Hrvatskoj dobila je 7.750 evra odštete i sudskih troškova nakon što se okliznula i slomila kost palca u prodavnici poznatog trgovinskog lanca.

Prema presudi u četvrtak, incident se dogodio u julu oko 18:45 u prodavnici u Slatini dok je žena kupovala margarin i mlečne proizvode. Okliznula se kada je naletela na baru vode koja je curila iz rashladnog uređaja, piše Večernji.hr.



Supermarket je osporio tužbu, tvrdeći da žena nije uspela da dokaže da se povreda dogodila u njihovoj prodavnici i da nisu pronađene nikakve nepravilnosti tokom inspekcije.

Takođe su tvrdili da nijedan njihov zaposleni nije video njen pad ili bilo kakvu povredu.

Međutim, žena je svedočila da se okliznula i pala dok je kupovala i primetila vodu na podu tek nakon pada. Rekla je da je tada videla da voda curi iz jednog od rashladnih uređaja. Opisala je da je odmah osetila bol i oticanje u desnoj ruci i da je uspela da ustane samo uz pomoć svoje ćerke.

Tokom sudskog postupka, svedokinja je otkrila da se i ona okliznula na istom mestu u prodavnici dan pre zbog vode na podu. Ispričala je da se vratila u prodavnicu sledećeg dana i videla povređenu ženu kako pokušava da ustane sa poda, ističući da je voda i dalje bila prisutna i da je to isto mesto gde se i ona okliznula prethodno.


Sudija je presudio u korist povređene žene, dodeljujući joj 6.250 evra odštete i dodatnih 1.500 evra za pokrivanje pravnih troškova. Važno je napomenuti da je presuda podložna žalbi i trenutno nije konačna.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading