STAJALA SI S PUTINOM U MOKROJ MAJICI Milanović OVAKO prokomentarisao Kolindinu priču: "Bila si s njim MNOGO BLISKA, a sad SE PEREŠ!"

Autor:

Svet

14.09.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Hrvatske, Zoran Milanović, dao je svoj komentar na intervju bivše predsednice Kolinde Grabar Kitarović u kojem je optužila zvaničnu Moskvu da je bila uključena u kampanju i predsedničke izbore 2020. godine, izbore koje je ona izgubila. On je istakao da se na ovaj način "distancira" od veze s predsednikom RF Vladimirom Putinom, koja joj je bila bliska.

STAJALA SI S PUTINOM U MOKROJ MAJICI Milanović OVAKO prokomentarisao Kolindinu priču: "Bila si s njim MNOGO BLISKA, a sad SE PEREŠ!"

Foto: Tanjug/AP

"Te slike gde si zajedno s Putinom, gde nosiš te majice, gde trčiš po Lužnjikiju u mokroj majici... Moskva se i dalje seća toga. To stavlja u kompromitirajući položaj, i sada pokušava da se distancira od toga, ali neka to ne čini na našu štetu", izjavio je Milanović.

On je izrazio razumevanje za to da Grabar Kitarović želi da se očisti od određenih stvari, ali je dodao da to ne bi trebalo da utiče na njih.

"Možda su mi Kinezi pomogli", rekao je Milanović, kako su izvestili hrvatski mediji.

Milanović je takođe naveo da ne zna kako se ona našla na spisku delegacije Hrvatske u Njujorku i dodao da će je to pitati sam.

"Ponovo je na spisku delegacije za Njujork, ponovo sam to potpisao. Idemo za dva dana na Generalnu skupštinu UN i ponovo se ugurala tamo", istakao je predsednik Hrvatske.

Dodao je da mu je na sve ovo prva asocijacija bila drugi album grupe Clash "Give ‘Em Enough Rope", a zatim tri tačke, jer će se sami suočiti s posledicama svojih dela. Na kraju, Milanović je napomenuo da će se zadržati na tome.

Milanović je mislio na scenu prilikom dodele pehara i medalja posle finalnog meča na Mondijalu u Rusiji 2018. godine, kada je počeo pljusak, a kišobran "dobio" samo predsednik Rusije Vladimir Putin dok su predsednici Francuske i Hrvatske Emanuel Makron i Kolinda Grabar Kitarović pokisli do gole kože. Kolinda je tada u medijima šaljivo prozvana "Mis mokre majice". 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading