NOSI MU PEČENJE PRE RIZIČNE OPERACIJE! Era Ojdanić progovorio o STANJU Milića Vukašinovića: Nikako nije dobro!

Autor:

Zabava

14.09.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Era Ojdanić otkrio kako se Milić Vukašinović oseća pre rizične operacije!

NOSI MU PEČENJE PRE RIZIČNE OPERACIJE! Era Ojdanić progovorio o STANJU Milića Vukašinovića: Nikako nije dobro!

Foto: YouTube/Printscreen, Printscreen RTV Pink

Folker Era Ojdanić se oglasio i progovorio o stanju svog prijatelja Milića Vukašinovića, kom se zakomplikovalo stanje nakon operacije aneurizme na nozi, pa je ponovo završio u bolnici jer mu je srce oslabilo i čeka da mu lekari ugrade stent.

Republika

Foto: printscreen/RTV PINK

Era Ojdanić

- Juče sam se čuo sam Milićem i nikako nije dobro. Nije mu dobro srce i treba da ugradi stente. Baš me je prijatno iznenadio Aco Pejović. On je dobar momak, veliki umetnik i human momak jer se javio Miliću da mu pomogne.

- Inače, kada sam se čuo juče sa Milićem, on mi je još pun one harizme rekao: "Ero, brate, pošalji mi mesa, hoću mesa!". Danas ili sutra ću kilo ili dva jagnjetine ili prasetine da bude onako vruća sa ražnja. Sešću u kola i odneti mu. Želim mu ovom prilikom brz oporavak jer je dobar čovek i sjajan umetnik. Mnogo ga volim - dodao je Era za "Kurir".

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

Milić je, inače, otkrio da će mu zahvaljujući Acu Pejoviću biti ugrađena dva stenta.

- Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem ukliučujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve i taj čovek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću - naveo je Milić bio na Fejsbuku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading