SRBIN UHAPŠEN ZBOG POSEDOVANJA MARIHUANE U DVORIŠTU ŠKOLE U BUDVI! Kažnjen sa 60 dana zatvora u Crnoj Gori

Autor:

Svet

06.05.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je bez odlaganja sproveden u Spuž.

SRBIN UHAPŠEN ZBOG POSEDOVANJA MARIHUANE U DVORIŠTU ŠKOLE U BUDVI! Kažnjen sa 60 dana zatvora u Crnoj Gori

Foto: Shutterstock

Državljanin Srbije G.S. (28), sa trenutnim boravkom u Ulcinju, kažnjen je u hitnom postupku pred Sudom za prekršaje u Budvi novčanom kaznom u iznosu od 1.500 evra, ali kako nije platio kaznu ona je zamenjena dvomesečnim zatvorom.

Kako je saopšteno iz Suda za prekršaje u Budvi, njega je juče u dvorištu OŠ "Stefan Mitrov Ljubiša" u Budvi uhapsila policija i pronašla pvc zamotuljak sa sadržajem marihuane, prenose Vijesti.

- Koja je po navodima optužbe bila namenjena za njegovu ličnu upotrebu, za koji prekršaj je zakonom propisana novčana kazna u rasponu od 100 evra do 2.000 - naveo je predsednik Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

Kako okrivljeni, kako je dodao, kao inostrani državljanin nije platio izrečenu novčanu kaznu odmah po izricanju, ista je zamenjena u kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, na koju je bez odlaganja sproveden u UIKS Spuž.

- Opojna droga je trajno oduzeta i biće predata Upravi policije na uništenje u zakonom propisanoj proceduri - naveo je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading