JEZIVA ISPOVEST: Ne želim nikad više da se vratim u domovinu!

Autor: Tanjug

Sport

06.05.2023

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac navijača Fulama otvorio dušu.

JEZIVA ISPOVEST: Ne želim nikad više da se vratim u domovinu!

Foto: Tanjug/AP

Vilijan pritrčava dok se Aleksandar Mitrović raspravlja sa sudijom Krisom Kavanom

Fudbaler Fulama Vilijan izjavio je da ne želi da se vrati u Brazil i dodao da bi voleo da igračku karijeru završi u Evropi, prenosi "PL Brazil".

Vilijan (34) je igračku karijeru počeo u Korintijansu, a potom je nastupao za Šahtjor, Anži, Čelsi i Arsenal. On se 2021. vratio u Korintijans, ali je klub iz Sao Paula napustio posle jedva godinu dana zbog pretnji koje je dobijao od navijača na društvenim mrežama.

- Igrači nisu mašine, i oni imaju svoje loše i dobre dane. Međutim, navijači ponekad ne mogu da prihvate da igrač ima loš dan. Ono što sam video u Brazilu je nehuman pritisak koji vodi u nasilje, pretnje porodici, deci... Kada dođe do toga, za mene, sve se menja. Moram da čuvam svoju porodicu, ona je najvrednije što imam - rekao je Vilijan.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Vilijan

Brazilski fudbaler je član Fulama od 2022. godine.

- Ne želim nikad više da se vratim u Brazil. Razmišljao sam o tome još pre povratka u Korintijans. Na kraju sam se vratio u klub u kojem sam počeo karijeru. Sada nameravam da završim karijeru ovde, da li u Evropi, SAD ili na nekom drugom mestu. Ako može u Engleskoj, to bi bilo savršeno. Planiram da igram još četiri-pet godina, ali ni to se nikad ne zna jer se fudbal toliko promenio - zaključio je brazilski fudbaler.

Vilijan je ove sezone za Fulam odigrao 26 utakmica, postigao je tri gola i imao je četiri asistencije. Za reprezentaciju Brazila nastupio je na 70 mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading