HALAND ZATAJIO! Norvežanin prosuo "već viđene" bodove!

Autor:

Sport

06.05.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači ne mogu da veruju šta je uradio golgeter Sitija.

HALAND ZATAJIO! Norvežanin prosuo "već viđene" bodove!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Fudbaleri Mančester sitija nastavili su pohod ka odbrani titule prvaka Engleske, pošto su u 35. kolu Premijer lige na svom terenu pobedili Lids sa 2:1.

Oba gola za "građane" postigao je Ilkaj Gundogan, koji je na asistencije Rijada Mareza tresao mrežu gostiju u 19. i 27. minutu, dok je u 84. propustio priliku da sa bele tačke dođe do het-trika.

Samo minut kasnije je usledila kazna, jer je Rodrigo smanjio na 2:1, ali to je bilo sve što su gosti uspeli da učine na Etihadu.

Interesantno je da je ceo meč za Siti odigrao Erling Haland, ali da je ostao bez učinka. To znači da je više od 83 odsto ljudi koji igraju Fantazi, a imaju Norvežanina u timu, ostalo bez velikog broja očekivanih bodova.

Čelsi je u završnici meča došao do pobede od 3:1 na gostovanju Bornmutu.

Konor Galager je doveo "plavce" u vođstvo u devetom minutu, a u 21. je Matijas Vina poravnao rezultat.

Benoa Badijašil je u 82. opet doneo prednost gostima iz Londona, dok je četiri minuta kasnije Žoao Feliks stavio tačku na meč.

Minimalnim rezultatima su u preostala dva meča koja su odigrana u istom terminu slavili domaći timovi.

Totenhem je golom Harija Kejna u nadoknadi prvog poluvremena srušio Kristal Palas, dok je Vulverhempton zahvaljujući pogotku Totija u devetom minutu savladao Aston Vilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading